Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szombat-Egyetem előtt- Ezüst színű CBR 600-Innen vki?
No Guriga mester! Úgy látom,mostmár van mihez nyúlni,úgyhogy túrjad szétfele,rakjad össze a sajátot,aztán menjünk már vmerre egy közös gurulást. Magam részéről meg f...om tartogatja a nemlétező vevőnek a motort,tegnap este mentünk a haverral egy Bükkszentkeresztet. "" Van hozzá képem (is)""
Nem is voltam...
Na ugye, én megmondtam
az tuti ha a tököd kivan
Enyém is
gyóóóóóó dászípbauxit
zilibácsi holvagy neked raktam fel itt a képeket és nem is szólsz hozzá?
Jah most volt hétvégén
KTM szívvel kicsit vadabbak lennének az autók
az most volt? kandós nyomorék csirkefejű köcsögök is indultak. én is akartam csak nem volt elég a csapat, csirák nem akartak, mondtam hogy csak a nevüket adják hozzá de nem csináltam volna egy KTM blokkal rásegitett csodagépet
Szia
Igen voltam ma fent a Bükkben. Hol láttuk egymást?
Elektromobil verseny h sikerült?
ámen
csak legyen már nyár adjam el ezt a szart , legyen meg a vizsgám, meg egy fasza gép . aztán hiba nincs
értem okés akkor megtaláljuk egymást én a zöld szörnyetegemmel fogok menni ja és a nejem unokatesója az meg egy r6 ossal
Lillafüred felé voltál ma?
majd ismerős lesz rengeteget járok ezzel fonyban, mondjuk ha lesz normális motorom akkor azzal fogok menni . van egy nagy bazi ház új tetővel a kanyar után , nyáron ott gengelek sokat , a betonkeverővel
a verda nem ismerős de a dajdajt hallottam én is de mondom nem ismerek ott senkit hogy a francba toljam oda a képemet
evvel ni

ja este hivott az unokatesóm hogy buli van , valami szülinapi, élőzene volt meg minden. mondja menjek le igyunk meg valamit. há reggel 6ig rlvoltunk
úgy van fiatal ember hihihi
és te mivel voltál lent?
fonyban voltál?
és a képekhez mindenki mondhat valamit ha akar
nah gartula és képes voltál nélküle inni szépen vagyunk :D:D:D:D:D:
fú de bebasztam tegnap . FONY , kocsma reggel 6ig
halihó mi ez a kihaltság csak nem mindenki motorozik?
szép estét mindenkinek

rgwzoli itt van néhány kép a donorról