Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg berekedsz,de tőlem bármennyi jeges ücsi. Jut eszembe.Bükkszentkereszten a főtéren lévő fakocsmában nagggyon kedves pultos hölgyet találtam,ha arra jársz látogasd meg.Szééép.
tudod mit én megérdeklődöm neked hogy van e lehet e külön csak a szegecseket kapni oké? és ha van akkor két jeges üdcsi!
sőtt még szerelni is segítek na ?
nyugi az én hangomat tuti meghallod reketten is
Piacgazdaság..... Nehogy már ennyivel megússza az ürge,vegye meg a kész teljes motyeszt. Aztán meg két hónapig éljen kenyéren, meg vízen.
Gyere el május 21.-én az általam régebben már említett buliba,de nehogy elmenjen már a hangod a jeges löttytől,akkor hogy ordítod túl a színpad előtt azt a sok embert.
de gondolom így lehet kicserélni a szegecseket is nem? csak segííteni akartam
Még nagyon az elején volt, amikor gyanús lett az a tárcsa,hát ez sajna nem felújítás,hanem valami karbon verseny fék manufaktúrális előállítása. Pedig de jó volna. Lenne két plusz tárcsám.
hát minek nézel te engem kókánynak
természetesen egyben próbálom kiszedni belőle tesó
nah milyen spanod vagyok tudtam hogy láttam már szegecs cserés vidit és meg is kerestem neked tessék ez egy jeges üdítődbe fog kerülni ha meleg lessz :d
zoliiiiiiiiiiiiiiiiiii megvan ezt nézd meg ezaz a vidió
http://youtu.be/b0Eu3gc9kIA
Holnap de.egy Uazt kell elfuvaroznom Kurityánból,de ha végeztem rákérdezek,aztán majd értesítelek a fejleményekről. Mindenesetre egy tanács,ha gyártatni akarod,próbáld egy darabban kiszedni a karmantyúkat.
jó lenne ha megérdeklődnéd nekem ha nem jelent nagy gondot neked kééééééééééééérlek
Egyik alkami erdei cimbi a Tiszai pu. mellett dolgozik egy olyan helyen,ahol tömítéseket is gyártanak. Ha ez mégsem volna jó,van egy nagy veterán motoros ismerősöm(ö meg a fia nyitották Szerencsen a múltkorában itt említett motoros boltot)esetleg tudhat segíteni ő is.
gondolom hogy szakműhelyben megtudják oldani de ez csak egy ötlet amultkor láttam egy videót valahol ahol ilyet csináltak de nem találom bassz
Ez igazán érdekelne,hol lehet ilyen szegecs cserét megoldani.
ááá ujjab hiba a vason a kurva annyát

halihó skacok fékkel kapcsolatban lenne egy kérdésem karmantyúkat gyárit az enyémhez már nem lehet kapni (őskövület) valaki nem tud miskolc környékén olyat aki legyártaná nekem ezeket a főfékmunkahengerbe és az első alsó munkahengerekbe kellene
ja ha más nem is az tuti úszótárcsának ezek a szegecsek a lelke és hát ezeket kicserélve jobb lessz a fékhatás vagyis nem is a hatásfok hanem nem fogja szétrázni a kezed fékezéskor a szegecsek elnyelik a rezgést
Biztos van vmi haszna ennek a fránya szegecsnek,ha más nem, hogy menjen a bolt.
Tudod mit? Sz@rd le,mit okoskodtam itt és vedd meg amelyiket gondolod,legalább később nem én leszek a hunyó,hogy jól rád tukmáltam a szarabbikat.
zoli mester a te céged biztosítód csak kérésre küldi szerintem ez enyém automaitce küldi nekem

tárcsa ügyben pedig nekem nincs szegecs fix tárcsa a menő
na majd holnap nappali fénynél csinálok róla szar a gépem ha vakuval akkor túl világos ha nélküle túl sötét na majd holnap
Én spec. tudom milyen,bajom inkább az,hogy(nekem legalábbis) soha nem küldik ki.
Hát igen. Bőségzavar!
a multkoriban volt itt egy kis vita azzal a külföldi zöldpapiros dologgal azt a biztosító küldi nekem most kaptam ha gondoljátok teszek fel róla képet
Természetesen a döntés a tied,nekem az a véleményem,ezeknek a tárcsáknak nem a kopás szokott a halála lenni,hanem ezek a szar szegecsek,vagy esetleg az,amivel most Vitka sz.pik. Az RGV-men is ugyanilyenek voltak,mikor vettem és mindkettő cserés lett.