tudod mit én megérdeklődöm neked hogy van e lehet e külön csak a szegecseket kapni oké? és ha van akkor két jeges üdcsi!
sőtt még szerelni is segítek na ?
Gyere el május 21.-én az általam régebben már említett buliba,de nehogy elmenjen már a hangod a jeges löttytől,akkor hogy ordítod túl a színpad előtt azt a sok embert.
Még nagyon az elején volt, amikor gyanús lett az a tárcsa,hát ez sajna nem felújítás,hanem valami karbon verseny fék manufaktúrális előállítása. Pedig de jó volna. Lenne két plusz tárcsám.
nah milyen spanod vagyok tudtam hogy láttam már szegecs cserés vidit és meg is kerestem neked tessék ez egy jeges üdítődbe fog kerülni ha meleg lessz :d
Holnap de.egy Uazt kell elfuvaroznom Kurityánból,de ha végeztem rákérdezek,aztán majd értesítelek a fejleményekről. Mindenesetre egy tanács,ha gyártatni akarod,próbáld egy darabban kiszedni a karmantyúkat.
Egyik alkami erdei cimbi a Tiszai pu. mellett dolgozik egy olyan helyen,ahol tömítéseket is gyártanak. Ha ez mégsem volna jó,van egy nagy veterán motoros ismerősöm(ö meg a fia nyitották Szerencsen a múltkorában itt említett motoros boltot)esetleg tudhat segíteni ő is.
halihó skacok fékkel kapcsolatban lenne egy kérdésem karmantyúkat gyárit az enyémhez már nem lehet kapni (őskövület) valaki nem tud miskolc környékén olyat aki legyártaná nekem ezeket a főfékmunkahengerbe és az első alsó munkahengerekbe kellene
ja ha más nem is az tuti úszótárcsának ezek a szegecsek a lelke és hát ezeket kicserélve jobb lessz a fékhatás vagyis nem is a hatásfok hanem nem fogja szétrázni a kezed fékezéskor a szegecsek elnyelik a rezgést
Természetesen a döntés a tied,nekem az a véleményem,ezeknek a tárcsáknak nem a kopás szokott a halála lenni,hanem ezek a szar szegecsek,vagy esetleg az,amivel most Vitka sz.pik. Az RGV-men is ugyanilyenek voltak,mikor vettem és mindkettő cserés lett.
sőtt még szerelni is segítek na ?
természetesen egyben próbálom kiszedni belőle tesó
http://youtu.be/b0Eu3gc9kIA
halihó skacok fékkel kapcsolatban lenne egy kérdésem karmantyúkat gyárit az enyémhez már nem lehet kapni (őskövület) valaki nem tud miskolc környékén olyat aki legyártaná nekem ezeket a főfékmunkahengerbe és az első alsó munkahengerekbe kellene
tárcsa ügyben pedig nekem nincs szegecs fix tárcsa a menő