na most már nyugi amúgy szerintem csk msn en vannak a többiek és azért nem írnak majd kialakul ez kell egy közös gurulás és kész majd ott összehaverkodunk
Csak van két mentős cimborám is, azért kérdeztem. Hátha ism őket.
Takács Jácint Tiszalúci állomás. Czakó Robi valamelyik kórházban nyomja. Neki egy szép fekete 1100-es gixxere van.
Az, hogy két ember motoros érdeklődésű, legyen az fiú, és/vagy lány, az nem jelenti azt, hogy puszipajtáskodniuk kell egymással, kortól függetlenül. Pláne ismeretlenként.
Csak annyit,hogy partnernak tekintsenek minket is,és ez nem csak a lányokról szól. Viszont ha nem kellünk ide, akkor nyíltan útáljatok ki,és itt sem voltam.
Bocsesz!Máshol kóboroltam éppen. 4keréken voltam és muszájból sajna,nem örömömre. Amúgy meg itt dühöngök, hogy 8 órás hegesztési,meg festési melót harmincadszorra kellett abbahagynom,a teherautóm nélkül meg felkopik az állam.
De még mennyire. Fekete kis Ninjád van? Mert ha igen,akkor a bíróság melletti lámpánál mellőztük el egymást. A pocsék idő ellenére Te voltál a harmadik motoros(ha Te voltál)akit ma 10 perc alatt láttam Miskolcon. Volt még egy fekete Gixxer,meg egy fehér Fzr.
Egyébként bántott valaki, hogy ennyire menni akarsz?
Takács Jácint Tiszalúci állomás. Czakó Robi valamelyik kórházban nyomja. Neki egy szép fekete 1100-es gixxere van.
de majdnem minden nap vagyok miskolcon is amikor természetesen dolgozom
nem baj majd megöregednek ők is
ha nem majd teszünk róla
Amúgy helló, meg na