Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na most már nyugi amúgy szerintem csk msn en vannak a többiek és azért nem írnak majd kialakul ez kell egy közös gurulás és kész majd ott összehaverkodunk
Szerény beszéd,kedvemre való. Nem bántott senki,ha csak a mellőzést nem számítjuk annak.De amúgy semmi.
Nem vagyok én itt senki, hogy bárkit menésre, vagy maradásra bírjak.
Egyébként bántott valaki, hogy ennyire menni akarsz?
Csak van két mentős cimborám is, azért kérdeztem. Hátha ism őket.
Takács Jácint Tiszalúci állomás. Czakó Robi valamelyik kórházban nyomja. Neki egy szép fekete 1100-es gixxere van.
Ez virágnyelven menj,vagy maradj?
Az, hogy két ember motoros érdeklődésű, legyen az fiú, és/vagy lány, az nem jelenti azt, hogy puszipajtáskodniuk kell egymással, kortól függetlenül. Pláne ismeretlenként.
nem vidéken pontosabban Hidvégardóban
de majdnem minden nap vagyok miskolcon is amikor természetesen dolgozom
hátz köszönjük szépen kedves tőled
Csak annyit,hogy partnernak tekintsenek minket is,és ez nem csak a lányokról szól. Viszont ha nem kellünk ide, akkor nyíltan útáljatok ki,és itt sem voltam.
Miskolcon mentőzöl amúgy?
Na.Látod. Én máris törődtem veletek.
nem kedves barátom ezt sohasem képzeltem sőtt még csak gondolni sem gondoltam rá de azért nekünk is jár egy is "törődés"?
Mégis mit vártok? Hogy minden motoros/érdeklődésű csaj/lány az öletekbe huppanjon?
zoli de azért jól esne nekünk vén kecskéknek hogy foglalkozzanak velünk is nem? azthiszem hogy semmi sértőt vagy bántót nem mondtunk
A vicces oldalon a minap volt is pár kép,ami elég jól szemlélteti majdani állagukat.
úgylátom hogy minket nem részesítenek előnyben a lányok sem
nem baj majd megöregednek ők is
Általad leírt problémával mintha én is szembesültem volna az utóbbi időben. Lehet,hogy az öregfiúk szekció nemkívánatos lett ezen a helyen?
ajaj az nem jó de hátha most már jobb lesz az idő
Bocsesz!Máshol kóboroltam éppen. 4keréken voltam és muszájból sajna,nem örömömre. Amúgy meg itt dühöngök, hogy 8 órás hegesztési,meg festési melót harmincadszorra kellett abbahagynom,a teherautóm nélkül meg felkopik az állam.
úgy látszik tényleg nagyon nagy szörnyeteg lehetek
most ennyire rémísztő vagyok hogy ha írok senki nem ír? vagy mindenki elmet aludni?
zolika ma motoroztál? nahát ebben az időben?
De még mennyire. Fekete kis Ninjád van? Mert ha igen,akkor a bíróság melletti lámpánál mellőztük el egymást. A pocsék idő ellenére Te voltál a harmadik motoros(ha Te voltál)akit ma 10 perc alatt láttam Miskolcon. Volt még egy fekete Gixxer,meg egy fehér Fzr.
ejnye no kishölgy remélem is hogy meglessz a jó estéd :D
ha nem majd teszünk róla

Asszem meglesz
Amúgy helló, meg na