Hát én nem tom!Olyan tnácstalan vagyok de a bontós is azt moondta hogy a másik(fémszinű a jobb). Fasz kivan eddig nem volt tárcsa most meg nem tok dönteni.
Guriga mester!Ez a hang besz@rás(dehát Kawa) Múltkorában volt pár kellemetlen pillanatom ez a csere vmint kipróbálás dolog ügyén,de mostmár úgy vok vele,innen bárkivel bármikor örömmel.
Mi ott 17edikek lettünk. Mi volt a csapatnevetek? Nagyon kellett figyelni, hogy minden a helyén legyen. Én annak örülök, hogy a ebreceniek előtt végzett miskolci csapat. Remélem Pneumobilon mi fogjuk tudni megkenni őket, de piszkosul....
hát de ránézésre én ugy véltem hogy a peros jobb! kitudja majd ha meg jön megtudom holnap rakja fel postára a csávó szerintem holnapután itt is van és teszem fel a gixire.
Köszi Amúgy meg a szín legyen az utolsó, ami szerint választasz. Nézze meg egy szaki, amelyik jobb, azt válaszd! A színe nem érdekel, akármikor le lehet fújni, ha akarod.
Az enyém nem egy nagy motor, ez igaz, szóval nem fogok megsértődni Haverom, aki 192 v 195 centi, nemtom má. úgy nézett ki rajta, mint majom a köszörűkövön Két talppal támaszkodott a földön és majdnem derékszögben hajlott a térde. Megpróbált bebújni a plexi mögé, de mikor hátratolta magát az ülésen, a sisakja koppant a plexi tetején
CSá mindenkinek!Képzeld találtam tárcsát bontóban! Két pár is van. Holnap telozok hogy postázza! Szerintetek melyik a jobb!Én választottam csak kiváncsi vagyok tik mit mondtok!Aszt mondja a faszi hogy amelyik nincs lefestve az jobb egy kicsit!Azt mondta mezei szem nem lát külömbséget de szakember megmondja hogy amelyik fémszinű az jobb.DE azt mondja végülis mindkettő tökéletes álapotban van.
a könyök gáz sajna nálam is megvan olyan nagy a bovden útja és nem tudom hogy lerövidíteni nem is a bovden hanem a pillangószelep mozgató rudazat ír le ekkora kört és nem tudsz mit cinálni vagy kitekered a nyakát mint a rometnek vagy nem megy
A sofőrünk volt a legszebb lány a versenyen, szal könnyű minket megtalálni.
ha úgy van majd az enyimet kipróbáhatod ha szeretnéd