Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát én nem tom!Olyan tnácstalan vagyok de a bontós is azt moondta hogy a másik(fémszinű a jobb). Fasz kivan eddig nem volt tárcsa most meg nem tok dönteni.
Nagyítsd ki a képet és nézd meg a szegecs melletti peremeket.jól látni az eltérést. Amúgy meg piros motorom van,én szeretem a piros színt.
NEm lehet hogy a piros szin teszi és az sulykolja ezt az érzetet?
A piros tárcsán már engedett a szegecs,látni az eltérést az agy és a tárcsa között.(sztem)
Guriga mester!Ez a hang besz@rás(dehát Kawa) Múltkorában volt pár kellemetlen pillanatom ez a csere vmint kipróbálás dolog ügyén,de mostmár úgy vok vele,innen bárkivel bármikor örömmel.
Ez a gixer mégis csk jobb, mint ároktőn eszeledni egy elnézett féktáv után. Azt hittem, megint vmi ilyen kalandod volt.
78-as rajtszámú Brain GP volt a nevünk.
A sofőrünk volt a legszebb lány a versenyen, szal könnyű minket megtalálni.
Kedves Szandra! Ez azerhat falumbéli havaromé,akivel tavaly a (majdnem)szinkronesést sikerült bemutatni a Lyukói úton.
Szia! Elkérhetném az MSN címed? Vagy vegyél fel te. biker03@citromail.hu Kérdeznék néhány dolgot az NSR-ről. Nyárra szeretnék venni egyet én is.
Meg lesz igérem! csak legyen jó és ne üsön a tárcsa.Bár azt mondta hogy ha nem jó akkór vissza veszi! Korekt ha minden igaz.
Mi ott 17edikek lettünk. Mi volt a csapatnevetek? Nagyon kellett figyelni, hogy minden a helyén legyen. Én annak örülök, hogy a ebreceniek előtt végzett miskolci csapat. Remélem Pneumobilon mi fogjuk tudni megkenni őket, de piszkosul....
Tedd is fel! Aztán az új tárcsák örömére szeretnék látni videón egy 200ról keresztben csúszós satuféket
hát de ránézésre én ugy véltem hogy a peros jobb! kitudja majd ha meg jön megtudom holnap rakja fel postára a csávó szerintem holnapután itt is van és teszem fel a gixire.
Köszi Amúgy meg a szín legyen az utolsó, ami szerint választasz. Nézze meg egy szaki, amelyik jobb, azt válaszd! A színe nem érdekel, akármikor le lehet fújni, ha akarod.
Itt elérheted őket! 06 20 935 2002 a őíros a jobb ugyi?
Aztamáker fajtádat! Mennyi a 2 tárcsa? És légyszi valami elérhetőséget adj már a bontóhoz, ahonnan veszed, hátha nekem is tudnak segíteni.
Az enyém nem egy nagy motor, ez igaz, szóval nem fogok megsértődni Haverom, aki 192 v 195 centi, nemtom má. úgy nézett ki rajta, mint majom a köszörűkövön Két talppal támaszkodott a földön és majdnem derékszögben hajlott a térde. Megpróbált bebújni a plexi mögé, de mikor hátratolta magát az ülésen, a sisakja koppant a plexi tetején
CSá mindenkinek!Képzeld találtam tárcsát bontóban! Két pár is van. Holnap telozok hogy postázza! Szerintetek melyik a jobb!Én választottam csak kiváncsi vagyok tik mit mondtok!Aszt mondja a faszi hogy amelyik nincs lefestve az jobb egy kicsit!Azt mondta mezei szem nem lát külömbséget de szakember megmondja hogy amelyik fémszinű az jobb.DE azt mondja végülis mindkettő tökéletes álapotban van.
megbeszéltük bár a 100kg mal remélem nem szakadsz meg a röhögéstől majd nem nézek ki hülyén a tiáéden meg ne sértődj
Okok, de inkább akkor cseréljünk egy kicsit, szeretem ha viszonzott a dolog Egy igazi retrobike Faja lesz!
Wáááá ide tuti megyek!
te is kipróbálhatod a gépet ha kész lessz csak óvatosan ez is nagy favágó ám
a könyök gáz sajna nálam is megvan olyan nagy a bovden útja és nem tudom hogy lerövidíteni nem is a bovden hanem a pillangószelep mozgató rudazat ír le ekkora kört és nem tudsz mit cinálni vagy kitekered a nyakát mint a rometnek vagy nem megy
jaja hát igen 235kg az nem pehely súly s igen ez egy igazi retro gép
ha úgy van majd az enyimet kipróbáhatod ha szeretnéd