Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali szép estét mindenkinek
Mindigis tudtam h behuznak az egyetemen! (390ft)
Szombaton magna cum laude koncert kékeden
Monster energy 500ml harkányban 305 FT

Na azt én is aláírom, hogy kicsi a világ...
Az a piros SV jóbarátomé,pár hete vette. Ilyenkor még nem számít, ha esik az eső. Kicsi a világ.
ok.
Ha jó idő lesz akkor ott leszek!
Én tegnap voltam a Boschban ákllásinterjún, szakadó esőben, ezúttal busszal, de volt a parkolóban egy piros idomos sv. Néztem is, hogy ki lehet ilyen elvetemült. Mondjuk bagoly mondja verébnek...
Én ezzel járok melóba, kérlek. Pont emiatt nem voltam beöltözve sem, bár esőben nem ártott volna legalább a cordura dzseki...
Hallod nem mertük még ruha nélkül kipróbálni, mert a gépelemek parkolóban, 20 méteren felgyorsul vagy 20 ra szerintem, nagyon durván megy.... Annyi hogy pumpálni kell a gázt és akkor ami letiltott és elindul, ha már megvan gurítva az autó. De ma felhegesztjük a bukócsövet, meg cuccban majd meglátjuk. Mi építünk egy pneumobilt is, de annak a motorja közel nem ennyire erős... Ma is megyek egyébként a Boschba viszek nekik mégegy gépet.
Nekünk megyeget már, csak az a baj, hogy 25 felett nem igazán akar menni. Holnap megpróbáljuk fúró fokozatban, mert eddig csavarozóban mentünk.
Amúgy a másik gondunk, hogy letiltanak a gépek és 6db helyett általában csak 3-4 darab működik.
Ti mennyit tudtatok vele menni?
Amúgy hogy álltok a járművel?Mi épp tegnap tudtunk úgy igazából menni vele, de elvárások felett teljesített...
Igen mi 4el csináltuk meg ugyanezt.... De csak az elektronika füstölt....
szerda este van = holnap csütörtök = akkor csak 4ig van órám, és EGÉSZ NAP NEM ÍROK EGY DARAB ZH-T SE = utána péntek .... biokém labor, utána lépek haza +elvileg jó idő lesz = = = = >>>>MÁR NEMSOKÁ MOTOROZHATOOOOOOOK
Ha tud valaki jó áron kapható 10W40 4T motorolojat valamelyik miskolci boltban, légyszi szóljon ide!
(IPON, Motul általában 4 ezer körül van, ahol eddig nézegettem, inkább 3k-ig kellene valami jó olaj. Ha netről rendelem, a futárköltésggel együtt végül ugyanannyiba leszek)
juuuuuuuuuuuuuuuuujjj
Pont mi is indulunk az elektromobilon, de azért ott is dolgozok a Boschban!
Ha van vkinek nagyon jó ötlete, hogy hogyan lehetne 6 akkumulátoros fúrót beépíteni egy autóba, akkor szívesen várom az ötleteket. Lehet, hogy pont azzal nyerjük meg a versenyt!
Am egy fúrót annyira szétégettünk, hogy még a motorja is lángra kapott!
Tulajdonképpen mehetnék,ha nagyon akarnák,de ez a rohadt 2 napos eső engem nem két nappal vetett vissza a melómban és valószínűleg hétvégén dolgoznom kell majd.
értem hát ezzel én is így vagyok hogy állok és bámulok míg a többiek tépik a szarvát
Az enyém már kész tény,csak időközben az ára ment el az alkatrészhalomnak,dehát mint tudjuk,a pénz a legkevesebb.Csak az bosszant,hogy időközben jönnek itt a jobbnál jobb túrák,én meg nem tudok menni egyre sem,mert a kék moci menne a piacra,a piros meg még sehol.
hálistennek igen remélem hogy össze jön és akkor már gogogo
és neked is nagyon szurkolok hogy össze jöjjön a dolog
Örömmel látom,hogy kimozdul a holtpontról a KZ. Ma telefonáltak az én cuccaim ügyében is,kész a felújítás,úgy néz ki,holnap postázzák. Marha nehéz 1500 km. előtt állok,nem a türelem a fő erényem.
Jaja megyek holnap is mert ezek az elektromobilos fúrók állandóan feladják...
Mi voltunk ketten olyan dilik, hogy szakadó esőben motorozzunk. Bár ahogy láttam Te nem voltál túlöltözve