Én tegnap voltam a Boschban ákllásinterjún, szakadó esőben, ezúttal busszal, de volt a parkolóban egy piros idomos sv. Néztem is, hogy ki lehet ilyen elvetemült. Mondjuk bagoly mondja verébnek...
Hallod nem mertük még ruha nélkül kipróbálni, mert a gépelemek parkolóban, 20 méteren felgyorsul vagy 20 ra szerintem, nagyon durván megy.... Annyi hogy pumpálni kell a gázt és akkor ami letiltott és elindul, ha már megvan gurítva az autó. De ma felhegesztjük a bukócsövet, meg cuccban majd meglátjuk. Mi építünk egy pneumobilt is, de annak a motorja közel nem ennyire erős... Ma is megyek egyébként a Boschba viszek nekik mégegy gépet.
Nekünk megyeget már, csak az a baj, hogy 25 felett nem igazán akar menni. Holnap megpróbáljuk fúró fokozatban, mert eddig csavarozóban mentünk.
Amúgy a másik gondunk, hogy letiltanak a gépek és 6db helyett általában csak 3-4 darab működik.
Ti mennyit tudtatok vele menni?
szerda este van = holnap csütörtök = akkor csak 4ig van órám, és EGÉSZ NAP NEM ÍROK EGY DARAB ZH-T SE = utána péntek .... biokém labor, utána lépek haza +elvileg jó idő lesz = = = = >>>>MÁR NEMSOKÁ MOTOROZHATOOOOOOOK
Ha tud valaki jó áron kapható 10W40 4T motorolojat valamelyik miskolci boltban, légyszi szóljon ide!
(IPON, Motul általában 4 ezer körül van, ahol eddig nézegettem, inkább 3k-ig kellene valami jó olaj. Ha netről rendelem, a futárköltésggel együtt végül ugyanannyiba leszek)
Pont mi is indulunk az elektromobilon, de azért ott is dolgozok a Boschban!
Ha van vkinek nagyon jó ötlete, hogy hogyan lehetne 6 akkumulátoros fúrót beépíteni egy autóba, akkor szívesen várom az ötleteket. Lehet, hogy pont azzal nyerjük meg a versenyt!
Am egy fúrót annyira szétégettünk, hogy még a motorja is lángra kapott!
Tulajdonképpen mehetnék,ha nagyon akarnák,de ez a rohadt 2 napos eső engem nem két nappal vetett vissza a melómban és valószínűleg hétvégén dolgoznom kell majd.
Az enyém már kész tény,csak időközben az ára ment el az alkatrészhalomnak,dehát mint tudjuk,a pénz a legkevesebb.Csak az bosszant,hogy időközben jönnek itt a jobbnál jobb túrák,én meg nem tudok menni egyre sem,mert a kék moci menne a piacra,a piros meg még sehol.
Örömmel látom,hogy kimozdul a holtpontról a KZ. Ma telefonáltak az én cuccaim ügyében is,kész a felújítás,úgy néz ki,holnap postázzák. Marha nehéz 1500 km. előtt állok,nem a türelem a fő erényem.
Ha jó idő lesz akkor ott leszek!
Amúgy a másik gondunk, hogy letiltanak a gépek és 6db helyett általában csak 3-4 darab működik.
Ti mennyit tudtatok vele menni?
(IPON, Motul általában 4 ezer körül van, ahol eddig nézegettem, inkább 3k-ig kellene valami jó olaj. Ha netről rendelem, a futárköltésggel együtt végül ugyanannyiba leszek)
Ha van vkinek nagyon jó ötlete, hogy hogyan lehetne 6 akkumulátoros fúrót beépíteni egy autóba, akkor szívesen várom az ötleteket. Lehet, hogy pont azzal nyerjük meg a versenyt!
Am egy fúrót annyira szétégettünk, hogy még a motorja is lángra kapott!
és neked is nagyon szurkolok hogy össze jöjjön a dolog