Hál istennek mozgásképes maradt a paripa,csak egyszer kellett vele elindulni és lehetőleg nem megállni. Váltáshoz meg.... Elvégre sportmotor,vagy mi a gyász.
nem olyan családból származom nekem nem öröm a káröröm sőtt ha telózol lehet tudtam volna segíteni ha más nem szerszámmal perkupa id 20 km és a segítőkészségem meg határtalan
Neeeem kell kárörvendeni,tenyeret összedörzsölni,nem csókoltam meg a jó öreg anyaföldet. Annyi történt,hogy egy váltásnál olyan vehemensen raboltam rá a kuplungkarra,hogy valami megadta magát a működtetésében. Kuplung nélkül meg már inkább hazafelé veszi az ember az irányt.
Az igazat megvallva,mikor úgy láttam,veszett fejsze nyele a haverokkal való összeakadás,az volt tervben,hogy telefonálok,otthon vagy-e és megkereslek. Csakhogy történt egy kis malőr,emiatt kénytelen voltam hazajönni.
óóóóóóóóó hogy a khm hát itt voltál fent perkupán oszt nem vótál képes felhíni teeeeeeeeeee legalább feljöttél volna hozzám egy kis + túra ejnye no sokba fog ez neked kerülni
Csatlakozom az előttem szólóhoz,ma olyan f@szán elkerültük egymást a cimbikkel,hogy két egymást követő benzinkúton sem akadtunk össze,de olyannyira,hogy mire ők odaértek,ahol voltam,(Perkupa)én már itthon voltam. DDDDeeee aztán megjelentek egy (nekem)új taggal,és hát.........
Sehogy sajnos mert én nem tudtam elmenni mert ugye húsvét vasárnap volt és először 1re beszéltük meg a találkát de hívott breki hogy később jön, és az már nekem nem volt jó mert menni kellett a rokonokhoz
Lehet tudni kié a fekete r6?
a GÖNCI CELEBEK !
http://juj.hu/cikk/horror-zima...
Ahogy most érzem a Zösszesporcikám, lehet, h fordítva célszerűbb lett volna.....