Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hál istennek mozgásképes maradt a paripa,csak egyszer kellett vele elindulni és lehetőleg nem megállni. Váltáshoz meg.... Elvégre sportmotor,vagy mi a gyász.
Köszi. Lehet majd megkeresem. Én nem rég vettem egy ilyet csak szürkébe.
na ez az
nem olyan családból származom nekem nem öröm a káröröm sőtt ha telózol lehet tudtam volna segíteni ha más nem szerszámmal perkupa id 20 km és a segítőkészségem meg határtalan
Hankó Pali . Peugeout-ban dolgozott,most meg a Nissan Baloghban és falumbéli.
Az vagyok. Csak az a baj, hogy ha totál előre hajolok, akkor a fejem a térdem közé kerül Így jártam 20 centivel odébb és nem kéne barátnő.
Neeeem kell kárörvendeni,tenyeret összedörzsölni,nem csókoltam meg a jó öreg anyaföldet. Annyi történt,hogy egy váltásnál olyan vehemensen raboltam rá a kuplungkarra,hogy valami megadta magát a működtetésében. Kuplung nélkül meg már inkább hazafelé veszi az ember az irányt.
Hali!

Lehet tudni kié a fekete r6?
hogy te milyen hajlékony lehetsz
Bazmeg, ilyen gépparkkal beállítanának hozzám, leszopnám magam Az a 1098
és mi volt a malőr?
aj pedig jó lett volna még itt van a donor vas és legalább megnézted volna élőben
Az igazat megvallva,mikor úgy láttam,veszett fejsze nyele a haverokkal való összeakadás,az volt tervben,hogy telefonálok,otthon vagy-e és megkereslek. Csakhogy történt egy kis malőr,emiatt kénytelen voltam hazajönni.
óóóóóóóóó hogy a khm hát itt voltál fent perkupán oszt nem vótál képes felhíni teeeeeeeeeee legalább feljöttél volna hozzám egy kis + túra ejnye no sokba fog ez neked kerülni
ÁÁÁÁÁÁ BESZAROKKKK

a GÖNCI CELEBEK !

http://juj.hu/cikk/horror-zima...
Csatlakozom az előttem szólóhoz,ma olyan f@szán elkerültük egymást a cimbikkel,hogy két egymást követő benzinkúton sem akadtunk össze,de olyannyira,hogy mire ők odaértek,ahol voltam,(Perkupa)én már itthon voltam. DDDDeeee aztán megjelentek egy (nekem)új taggal,és hát.........
Sehogy sajnos mert én nem tudtam elmenni mert ugye húsvét vasárnap volt és először 1re beszéltük meg a találkát de hívott breki hogy később jön, és az már nekem nem volt jó mert menni kellett a rokonokhoz
Mai termés..... 110 km a Konával , meg 60 az NSRrel.
Ahogy most érzem a Zösszesporcikám, lehet, h fordítva célszerűbb lett volna.....
Akartam is kérdezni tőled, hogy milyen volt a múltkori bükközés Brekivel. Hogy sikerült?
Lázbérci tó bükk miskolc:D
Úgy látom mindenki örül a jó időnek és motorozik. Elő a beszámolókkal, ki merre volt és milyen volt?
nah mindenki elhúzott húzok én is sziasztok jó éjt mindenkinek
csak mi hárman vagyunk hol vannak a többiek
Az már nem számítana, 6 éves koromban már felnyitottak egyszer és vágtak rám akkora baszott nagy csíkot.
igazad van azért jobb ha azok a kavicsok kívül vannak