Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó hülye vagy inas. 3napig kell korházban lenni! ! ! és nem vágnak fel úgy szedik ki!
abba meg szépen bele lehet halni ha nem szedik ki
jajj tényleg most esik le hogy te mentős vagy az az egy görcs az valami örökkévalóságnak tűnt. de nekem más bajom is volt előtte ugyhogy ehez hasonló görcs szinte minden napos volt nekem kb 6-8 éve, cssak olyan fél oráig tartott mindig, ezért először ez sem érdekelt . ez meg 3 ig óráig tartott aztán amikor már nem birtam elmentem az ügyeletbe
Nekem kb 8 éve van epekövem, szerencsére még soha nem görcsöltem be.
gyertek göncreeeeeee
szerencsés vagy más megszenved vele rendesen szoktak a hordágyon úgy tekergőzni én meg kétségbe esni hogy mikor esik le róla
Én zx6r, haver fazer 600, a másik srác (ő még nem tuti hogy jön-e) cbr 600 f3
há , szerencsére csak 1 görcsöm volt, egyből mondták hogy ki kell vizsgálni miaz, aztán ki is mutatta az ultrahang vagy miafaszom
már bocs tudom milyen szar érzés lehet hisz nagyon szenved tőle az ember ha ezek elkezdenek mozgolódni
mivel vaze?
Délután indulunk egy vagy 2 haverral. Pontosan hánykor nem tudom.
hát még egy aljzatbetonozáshoz kevés
meg is lett az eredménye a HELLezésnek

ezek itten az epeköveim
én meg 3-4-5 HELL-t
már azt hittem csak én vagyok ilyen beteg hogy ennyi koffein után ennyit tudok és így aludni
ja én meg azóta informálódtam kicsit a tulajról.. de érdemileg nem tudtam meg semmit, csak hogy van egy közös spanunk Mivel jössz? mikor? kivel? hánykor?
Én naponta 7-8 kávét iszom. Van olyan, hogy az utolsót 10 körül. Éjfélkor kb lefexem és alszok mint a bunda.
Majd egyszer személyesen elmesélem mi a helyzet( az SM-es társaságot biztosan meglátogatom majd valami pályán, bármilyen motorom is lesz ) . Van családi, személyes oldala is a dolognak.
tesókám ez a mai vad világban sajna így műxik ha el akarod adni még el is kell vigyed hozzá a gépet
nah ez azért már kicsit sokk nekem is
Holnap én is így megyek Erdőbényébe. Vagy vagy. Én úgy vagyok vele, hogy ebbe a kurva nagy szegénységbe minden szálat meg kell mozgatni az előrelépés érdekében.
én még ha a reggeli dupla kávét és +egy energia italt megiszom is tudok nyugodtan aludni pedig az elvileg 2 napi adag :D
pont ma hívtam a csávókát . Én elcserélném DE !

ma lejárt a műszakija a kawának, mondjuk még ez sem lenne gond. erre kiszólta a csávó hogy vigyem el hozzá ( tőlem 130 km re) és megnézi, kipróbálja. aztán eldönti hogy cserél e, vagyis vagy-vagy. így nekem meg nem nyerő.
Szia csika.
Ha olvasod a topicot, légyszíves szólj, kérdezni szeretnék valamit.
De amúgy ha ennyire megakarsz szabadulni tőle, és sport motort szeretnél, akkor mi a peccsért nem cseréled el a zx7r-re amit csekkoltál is?
Én pont ma ittam narancssárgát és még a fülem is csattogott.