jajj tényleg most esik le hogy te mentős vagy az az egy görcs az valami örökkévalóságnak tűnt. de nekem más bajom is volt előtte ugyhogy ehez hasonló görcs szinte minden napos volt nekem kb 6-8 éve, cssak olyan fél oráig tartott mindig, ezért először ez sem érdekelt . ez meg 3 ig óráig tartott aztán amikor már nem birtam elmentem az ügyeletbe
ja én meg azóta informálódtam kicsit a tulajról.. de érdemileg nem tudtam meg semmit, csak hogy van egy közös spanunk Mivel jössz? mikor? kivel? hánykor?
Majd egyszer személyesen elmesélem mi a helyzet( az SM-es társaságot biztosan meglátogatom majd valami pályán, bármilyen motorom is lesz ) . Van családi, személyes oldala is a dolognak.
Holnap én is így megyek Erdőbényébe. Vagy vagy. Én úgy vagyok vele, hogy ebbe a kurva nagy szegénységbe minden szálat meg kell mozgatni az előrelépés érdekében.
ma lejárt a műszakija a kawának, mondjuk még ez sem lenne gond. erre kiszólta a csávó hogy vigyem el hozzá ( tőlem 130 km re) és megnézi, kipróbálja. aztán eldönti hogy cserél e, vagyis vagy-vagy. így nekem meg nem nyerő.
ezek itten az epeköveim
nah ez azért már kicsit sokk nekem is
ma lejárt a műszakija a kawának, mondjuk még ez sem lenne gond. erre kiszólta a csávó hogy vigyem el hozzá ( tőlem 130 km re) és megnézi, kipróbálja. aztán eldönti hogy cserél e, vagyis vagy-vagy. így nekem meg nem nyerő.
Ha olvasod a topicot, légyszíves szólj, kérdezni szeretnék valamit.