Guriga! Tegnap hosszúra nyúlt a napom,11 előtt jöttem be,a család már szunyált,nem akartam felverni Őket. Mondom,mit intéztem. AVT tömítéstechnika Miskolc Tüzér utca (Szinva parti türelmi zóna mellett valahol) Vagy elhozod hozzám,és tőlem elviszi a srác,vagy személyesen beviszed. Munkahenger+dugattyú+karmantyúk,ennyi kell. Normális anyagból és nem horror áron. Ennyi van. Csákány!
Szandra, az NSR-R6 csere sztem egy esetben jönne létre. Ha NSR500-ad volna,megvenném a haver motorját és elcserélnem veled. Amilyen nagy NSR-fan vagy ajánlom figyelmedbe a következő youtube videót.: Doohan vs Criville. Nekem a kedvencem.
Gyusziii! megkérdeztem a havert,Ő nem nagyon dolgozik már otthon.Viszont itt a faluban van egy KTM-es srác,Ő ajánlotta a következő srácot,aki versenyez nemzetk.ben,alk.részt is tud olcsóbban intézni és javítással is foglalkozik. Nic Róbert Felsőhámor. Tel:20/3446664. Ennyit tudtam,helló...
Köszönöm szépen!
Harkány és lúc között van egy gát amiben régen volt egy zsilip ezt hívják bazsi-nak!
Lényegében a Bazsi-domb alján terül el és a háttérben a Tisza fasor is látszik.
Mindenki nagy dolgokat keres, hegyeket, heves sebes patakokat stb,
pedig sokszor a szépség az egyszerű dolgokban rejlik!
Csak szét kell nézni kicsit figyelmesebben ebben a rohanó világban
mindegy, mostmár egy darab csavart nem veszek hozzá
Van kedve valakinek ma a Bükkben kanyarogni egyet!?
Én megyek és aki jönni akar azzal 2 kor találkozunk a vologdai Shell kúton.
Harkány és lúc között van egy gát amiben régen volt egy zsilip ezt hívják bazsi-nak!
Lényegében a Bazsi-domb alján terül el és a háttérben a Tisza fasor is látszik.
Mindenki nagy dolgokat keres, hegyeket, heves sebes patakokat stb,
pedig sokszor a szépség az egyszerű dolgokban rejlik!
Csak szét kell nézni kicsit figyelmesebben ebben a rohanó világban
nemigérem meg! mert én ilyen hazudgálós gyerek vagyok