ŰŰŰ nem mondod, hogy RGV-d van. Minden álmom egy nagy köbcentis 2 ütemű majd egyszer. Ha összeszorítom a fogam, elcserélném a Kawára Már egy körért odaadnám a fél karom
Akkor szerezz be valami jóféle gumit, mert fakerekekkel nem igazán fogsz fejlődni. Ilyesmiket nézz, hogy Pirelli Sport Demon, Michelin Pilot Road, Conti Road Attack. Ezek azért tapadnak, ha kell, de elég kemények ahhoz, hogy ne fogyjanak el túl hamar. Ég és föld lesz a különbség meglátod! Azért mondom, mert én is úgy jártam, mint te, aszittem tudok motorozni a régi gumikkal, (Michelin Pilot Sport és valami Metzeler hátul), aztán feltettem az új gumikat, előre Michelin Pilot Power 2CT, hátra Bridgestone BT016R került. Akkor tudtam meg, hogy mi az a tapadás, meg milyen, amikor jó érzést ad a motor. Elképesztő volt komolyan.
Nem tudom ,nekem most elől contigo(hátúl:contitwist sm) van fent (ez facca),előtte mt75 volt(gyári),de valami halál félelmem volt vele mert rendesen csúszott ,még száraz úton is.
Pirelli Diablo Corsa III Front.120/70-17 Nagyon jó állapotban 2009 évj. Nekem fölöslegessé vált.