Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jáááj most már én is 2T lettem NSRrel mostmár még jobban összeillünk majd Teljes lesz az összhang De hiányzik már kis szöcskeeeeee
Üdv itt :)
Jááj mentem ma angolra és egy fekete Z750, meg egy fekete R6 gyüsződött... jááááj majdnem úgymaradtam... a két legkedvencebb Nemhogy szülinapom alkalmából mára ideadták volna
Köszi, köszi kösziiiii :)
Szevasztok Bazsi vagyok 23 éves hivatásos MOTORBUZI!:)
Gsxrem van és szeretnék csatlakozni a miskolci motorosokörhöz mivel
nem messze lako mtőle:)
HOLKELLKITÖLTENI A JELENTKEZÉSIIVET?:)
üdv
Boldog szülinapot az ünnepelteknek!
Nem!
Boldog szülinapot
Vitka! Tegnap nem téged láttalak elsuhanni Miskolcon a Szinva Park előtt?
Boldog szülinapot! Most nézem, h neked pont ma van...
http://onroad.hu/talaloskerdes/kep-termeszet-bosszuja-motoron.html
sziasztoktudtok e valakit aki borsodmegyében crossmotorok bontásával foglalkozik?köszi
Boldog szülinapot!
vitamin bomba
Pfff de nyomorult illető lehetett.
na ha már helyetted is akkor már szomjas nem leszek a végére az tuti
Na igen, csak pozitívan
Nem mondom, h igyál helyettem is, mert gondolom elég sok embernyi meglesz, de azért na
még mindig jobb mint az ólom bóling golyó
veri dánke sőn önnek is természetesen én már betáraztam pálinkával szét offoljuk a várost
Igen, de ez most új sztori nekem, azért jött fel az alma dolog.... Képzeld valami vadbarom paraszt meg akart hajintani fentről a koliablakből egy almával, de úgy rendesen izomból, és köbö 10 centivel előttem csattant szanaszét, olyan erővel, h ha az fejbekap, én ott kakukkolok be. Szóval még egy érv, h az alma veszélyes.
Holnapihoz meg minden jót, Meg NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT persze
Encsi vagyok, karbit kell beállítani. Csoppereseket nem ismerem, csak látásról .
mi a gondod? encsi vagy? csopperes embörkéket nem ismered? vagy a hangyát?
http://www.motolend.sokoldal.h...
nagyon jó szerelő és sztem olcsó is bátran ajánlom!
hehe
mi is volt az az almás sztori? akárhogy forgattam nem bírtam beleharapni

holnap délután az avasi kilátónál fogok vedelni osztársaimmal aki jót akar kerülje el holnap azt a környéket. vagy ha teheti egész miskolcot
Piaggio NRG mc2 eladó Miskolcon kifogástalan állapotban.