Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit szóltok a szombati guruláshoz?
Errefelé jönnek a lányok és a srácok!
Én is mentem ma egy pár kört a faluban!
Háát, ha ez vigasztal, én gurultam ma egy Abaújszántó-Hollóháza-Sattarattaújhely- Patak-Szerencset, fasza vót!
Egészségemre!
Így sem rossz! Nekem pl teccik! És ahogy mondod, lényeg h guruljon!
Leginkább amúgy kényszermegoldásból lett ilyen. Ha ragaszkodtam volna a gyári állapothoz, még vagy 4 hónapig gyűjtögethettem volna. De jól van ez most így, motorozhassak az a lényeg, nem a kinézet. Az marad másodlagos szempontnak.
Néztem a képeket a kawáról! Ügyesen összeraktad!
Ezt én is remélem, mert holnap visszarakatom forgalomba a kawicsot és végre 8 hónap 5nap kihagyás után újra motorozhatok.
jhaj igen... ugy valahogy... vasárnapra még visszatérünk! péntek szombat tuti gurulok (remélem nem fog esni)
Madárcsicsergés, napsütés, "meleg aszfalt", félig van a tankom, és 130kmre a motoromtól műszaki informatikán rohadok sry az OFF-ért de f@szkivan
úgy érted mennyünk magyarországra csak a határ másik oldalára?:D am nem most táncháztalálkozóra muszáj mennem de ha gondolod vasárnap feljöhetünk miskolcra motorral
Hétvégén ne mennyé pestyre azt gyere velem, északi szomszédaink felé kerülve megyek satarattaujhelybe meg spatakra! GyereAAA van kövesd után 1 jó rész, lábtartókarcolós kanyarokkal!
valamikor egy gurulás közösen?
C++ bináris fájlkezelés tanitás közben, olyan információk is kiderülnek, hogy: a kukás szaknyelven, hulladékgazdálkodási menedzser... sokkolnak az uj információk
Ááá már nem vagyok 1ül
AAAAAA, vki legyen már jelen, felrobbanok bezárva itt az infó teremben!
Mellesleg nem azt mondtad h 1etlen ugyanilyen ZXR-röl tudsz?
Tényleg, mikor lesz már ujrafényezve?
Hát az lehet Pedig a ZXR400 ritka látvány Főleg pirosban. Na de majd ha meglesz az új festése
A Z-t én már teszteltem is!
Akkor a mocidnak van egy ikertesója, mert ugyanolyan típus volt és ugyanolyan szín is!
Szerencsen van egy srác, ő bont endurókat, krosszmotorokat. Száma: 70/3644859
Szandra, Laci! A jóisten éltessen tikteket!
Hát nem, pedig szívesen én lettem volna Isteni idő volt.
Boldog Születésnapot Szandi , .