Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ez már ízlés, kinek mi Nekem a 125ös kényszermegoldás lett volna, ha nem jön össze a 400as. De összejött, úgyhogy örülök neki. Bár az évek során sokat törtem a fejem, hogy lehet, váltani kéne, gondolkodtam enduro-n, sm-en, még crosson is. A terepről lemondtam, mert akárhányszor endurora vagy crossra ülök kiderül, hogy nem nekem való. Egyszerűen nem bírom elviselni, ha csúszkál a motor eleje. A bukta után gondolkodtam el komolyabban az SM-en, de ami nekem kéne, az nagyon drága. Husaberg FS450, esetleg Husqvarna SMR 450. Kis test, könnyű súly, ami max 110 kiló, nekem ez az igazi sm. Más nem kéne, ezek meg drágák meg a fenntartása is sokban lenne. Így hát marad a speed, nagyon úgy tűnik, hogy megtaláltam benne a stílusom.

Bocsi a kisregényért, ez csak úgy jött
Én fordítva... először NSR-t néztem, aztán ZXR-t. Az RS sose jött be, RG sem igazán, TZR meg... határeset :)
LAcciiiii

Most totál bebizonyosodott, h az alma életveszélyes
Vigyázzatok, főleg, ha repül!
Az rendes volt tőled, hogy felhívtad. Egyébként nekem tetszik az NSR, de mindenféle 125 2t-t néztem. RS-t, sok TZR-t, még RG-t is. Akkor éppen az volt jó áron, ha jó emlékszem 280ért és külsőre szép volt. De vártam és ZXR lett a vége. Nem bántam meg
Valaki ha tud miskolcon jó és olcsó motorszerelőt az írja már le hogy hol van..előre is kössz.
Na mi a szösz, zxr előtt mindenki NSR-re feni a fogát? Én is azt akartam venni, már le is volt beszélve az eladóval a találka de épp előtte való nap ismét átnyálaztam az eladó zxr-eket és megpillantottam egy friss hirdetést. Felhívtam, lebeszéltem, másnap megvettem. Az NSR-est pedig felhívtam, hogy találtam egy másik gépet, ne várjon.
Jaja, biztos ó volt, de a fekete még jobb
Kicsiben tényleg megnézném az NSR-en Bár a kis feketeség úgy szép, ahogy van Egy időben, a kawa előtt egy évvel majdnem olyat vettem én is. Volt Siófokon eladó egy tricolor, igazán jó kis gép volt
NEkem is :) Csak a szemei....
Fejimplantátum xD NSRre.....
Ezt én is látnám szívesen, ki is próbálnám, de nem kéne. Nekem túl sok egy ezres.
No ezt én is....
De ilyet is szívesen bármikor
Szeretném én ezt tőled látni
Végül is igaz, ha sokat tudsz rajta ülni úgy, hogy nem gémberedsz el, akkor már jó.
Túrázni bármi jó amin nem kell szétgörnyedned.
Köszi. Én kihagytam xD
de ha kell akkor van ismim aki rendszeresen köt biztosításokat:)
én is 2007 et adtam meg és jólett
Valakinek van valami ötlete, h az miért van, h ha töltöm ki a biztosításhoz a cuccokat, azt írja nekem, h a jogsi megszerzésének dátuma 2007 és 2010 közé kell, h essen? Mert én 2006ban vizsgáztam, és azt nem fogadja el...
Ez jó dolog tényleg, nem is csodálom, eddig annyi motorja volt, hogy egy Honda Dio, meg aztán egy Mito valameddig, de a 180as malossi tuningot a yard nem szereti rendszám nélkül, szóval eladta elég hamar. Reméljük, hogy vigyáz magára meg a gépre is és semmi baja nem lesz.
Eljöttek kipróbálni, és nem ment vele, csak a haverja. Szóval tart a technikától, nekem ez pozitívabb, mintha ráült volna, és verte volna neki egyből.
Értem hát. Remélem rosszul ismerem és minden ok lesz vele. Viszont az FZRes rendőr srác az menthetetlen Egy havarom mondta, hogy őt állandóan hívja, de megbeszéltük, hogy nem megyünk vele sehova, mert komolyan őrült Ezelőtt még simsonja se volt, erre vett egy FZR-t és nyélen közlekedik.
Mályiba is került most egy R6... habár ezek rajtam még mindig nem sokat segítenek
Hatkiló.
Nem szóltam én be, csak ígyis elég sok motoros halálról hallani, ne vészmadaraskodjunk.Érted?!?