Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyibe megy amugy el?
Most mié kell beszólni? A srácot azóta ismerem, mióta motorozok, szóval 8 éve, együtt kezdtük. Nem tudom, hogy azóta megnyugodott-e, de soha nem volt szokása lassan menni. Mindenestre remélem, hogy te eladod a gixer és meglesz az ára, ő meg megveszi és boldog lesz vele.
Téged ismerve, hamarabb kiikszelnéd magad ezen a Gixxeren, mint leendő gazdája, már neis haragudj!
ÖÖöööö, mér, meg akarsz dögölni? Hogy mondhatsz ilyet?

Na ennek örülök Amúgy nem mondtam neki, hogy ne vegye meg, csak hogy én nem ajánlom, mert nagyon rövid rajta az áttétel, szal ha megveszi, akkor azzal kezdje, hogy láncszett. De ha megvan és viszi el, akkor ok, örülök neki. Készüljetek motoros temetésre hamarosan...
Tudtam, hogy bízhatok benned, még jó, hogy nem hallgatott rád!
Kapott a gép egy gyári lánckereket hátra, meg egy gyári hátsóféket, és hopp, máris kész van a túrázásra is alkalmas Gixxer!
Hó elején viszi amúgy...
Igen, ismerem korábbról, felvett msnre és kérdezte tőlem, hogy milyen a gép, ismerem-e. Hát mondtam neki, hogy egy streetfighter gép, olyan, amilyennek egy streetfighternek lennie kell. De akkora gyökeret hallod, azt mondta nekem, hogy neki a csupasz tetszik, azért gondolt a gixerre, de neki az túrázgatni, hosszú távra kéne. Mondom mivan veled hülyegyerek? Egy stunt gixerrel akar túrázni. Szóval én azt mondtam neki, hogy ha túrázgatni kell neki, akkor valami mást nézzen. Ne haragudj, én is örülnék, ha végre el tudnád adni a gixert, de nem volt pofám rátukmálni, hogy jaaaj igen fasza minden. Kurva jó gép, de nem túrázni. Ha stuntolnék, tuti én venném meg.
A csávó, aki nemsokára boldog GSXR tulaj lesz általam, szintén pataki, Varga Máté, ismered?
FRR=FZR
Ja meg képzeljétek! Van itt Sárospatakon 3 új motoros. Egy FRR-es rendőr gyerek, de az száguldozik, úgyhogy felejtős. Van egy 2008 körüli CBR600, és Szandra nagy örömére egy 2003as mélykék R6 A srác az R6tal most kezdi a motorozást, a jogsiját csinálja, de a CBRes is kezdő sztem. Arra gondoltam, hogy majd ha látom őket akkor intek, vagy megállítom őket valahogy és szólok nekik, hogy jöjjenek fórumra. Sose árt a vérfrissítés, meg nekik is jobb, ha kezdő létükre van kivel menni és van kitől tanulni.
Jaja!
Csak bementünk az anyósékhoz!
Beöltöztem pedig normálisan hátha találkozok valakivel...
De nem láttam ismerőst
Van benne valami, de én nagyon éreztem, hogy kell az a meredekebb napsütés meg az igazi első nagy eső, vagy inkább kettő. Jó-jó, meleg volt, alakul, de a döntve fékezések és körforgalomból kifelé lapon 10 ezren nyélgáz cibálás ideje még odébb van. Need more grip
gyanítom az üveg alját
mitnézel?
Merre jártál? Csak Miskolciában?
én voltam, és azt tapasztaltam, h találtam 3 fasza kanyart, meg hogy igazi jó motorozós idő volt.
....................................................... és köszi
Jolvan jolvan joooolvan :) Nagyon szépen köszönöm szépen, h eszedbe jutott, h névnapom van Csak én nem tudtam róla

De szülinapot tudok, meg azt tuti tudjuk
Ha hosszabbítani akarod az áttételt, akkor kisebb kell nem?
Sziasztok
kérdésem lenne hogy valaki nem-e tud cagiva mito-nak a 3 küllős változatú kerekéhez fogaskereket
ha igen akkor légyszi jeleze már nálam

csere is mert nekem 41 es van és nagyobb kellene ettöl

előre is köszi
Faszántos idő volt ma!
Sok-sok motoros volt a városban!
Jó volt nagyon!
Ma tokajba voltam a családdal ebédelni (kocsival , láttam ,hogy jó idő van a sok motoros mind kint volt én meg kocsival...fúúj.De hát tegnap betett a József nap és a motorom a munkahelyemen maradt,de majd holnap...
Ja, legalább lesz mégegy ződ sumo.