Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hááá énse, de ha csak ennyi a baj, gyorsan priccoltasd át zőődre oszt mán ülhetsz is fel rá és kenheted.
nem vagyok fideszes
És azzal mi a baj? Nem vágom, ne haragudj, de magyarázd el, hogy hányóra van félhatkor.
mert narancssárga
Na mi lesz a mai gurulással?
Én 11kor indulok miskolcra!
Na mi lesz a holnapi gurulással?
Mikor merre?
A bukta miatt?
Ne baszd már hát miért?
nem merek ráülni a KTM re !
Hűűűűű ma először sikerült bemelegítenem a gumikat Tök jó meleg volt mind a kettő És egész jól tapadtak, bár még nem merek úgy, ahogy szezon végén. Volt ma valaki gurulni? Tapasztalat?
Kérsz? Adok belőle szívesen. Koliban úgysem tömik tele az embert, legalább ehetsz egy kis fülzsíros kenyeret.
annak fülzsír a neve
Könnyezik a dobhártyám.
inkáb csendben maradtam volna KÁROLY
Olyat én sem láttam a naptárban, pedig kétszer is végig lapoztam, de sehol nincs Tóth Szandra.
Azt nem értem miért mondod hogy nincsen személy szerint neked,

igaz nincsen Tóth Szandra nap de van Szandra névnap ami nem Alexandra én erre gondoltam...
tegnap volt Szandi nap ,Boldog névnapot utólag . .
heh cshaje Most írtam, h már tudom, h van olyan, csak épp személy szerint nekem sohasenemvan
van Szandra névnap
Nekünk csigalépcsős van.... nem volt valami nagy élmény "átlépni". Főleg a halántékomnak tetszett
Nekem sosincs NAptárban soha nem volt Szandra, úgyh nekem soha nem volt névnapom Azt is csak pár éve tudom, h május 18-án van, mert egyszer egy utóneves feladatom volt, és akkor megnéztem
Ilyen hidegben kizárt, hogy én a Bükkbe menjek, a pénzügyek sem úgy alakulnak, ahogy kell, ráadásul szakdolgozat van ezerrel, úgyhogy most egy darabig pihen a motorozás. Nem baj, legalább nem ölöm meg magam és marad pénzem. Lesz még az éven bőven alkalom.
minden Sándor és József ismerősömnek boldog névnapot kívánok ezzel az új játékkal..
[klikk ide]
Ez kurajó