Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valamerre kellene gurulni!
Úgy mint mikor elvetemültek voltunk 4fok-ban, csak most 10fok-ban!
Az jó kis csapat volt!
oksa most olvastam,hogy meg is vagy vele elégedve ennek örülök használd egészséggel.....
meg meg
Hali LaciCRM megkaptad....
viszek sofőrt. vannak kapcsolataim
Tőlem mehet. De hogy mész haza akkor? Heeeee? Vagytán ittaludnál a bőrkanapén heeee?
Hopp! Elmarad a vásár egy halaszthatatlan legénybúcsú miatt! Sorry! Szegény májam
ugy kéne hogy mindenkinek jó legyen és ne kellesen senkinek ittasan vezetni mondjuk leugranék énis szivesen a zombori kocsmaklubba , levinném a régen be igért ajándékot ha neked jó ugy
Mellik nap is lesz a?
a lábam földig ér
meg kéne ismételni
Na jaaa. Ja, télleg, nemsokára egy éve lesz, hogy ott jártam nálad a gixxel, és bizonyos okból benyomtunk némi barackot, meg pár korty sört, én meg hazafelé ódalba pisáltam Vizsoly elején a "községünk térfigyelő kamerát üzemeltet" táblát.
Lacaaaaaaaa földig ér a f@ .....haja
az sem volt semmi! sok a faszfej sajna , dehát nem lehet mindenki olyan tökéletes mint én
Nem tudom, valami szart szívott a csávó, az tuti. Én a Trabis kommenteken durrantottam el még az agyam nemrég...
elegem lett most az okoskodó faszfejekből a fórumon. mit élhet át egy ilyen otthon amikor ezeket kiadja magából?
supermoto? nana funbike max! hát nem tanultad meg a leckét
Hát sumo-sítom a kicsit, a hátulja kapott egy robigumit, az eleje meg várja a 12-es felnit, addigmeg jóeza kopott bütykös, már úgy szétvan, hogy faszául megtapad, lehet vele elsőkeréken gurúni.
miez a gumi kombó?

ja - guargumi (jaguargumi)
Énmeg dógozok, de kétkeréken gyüttem hehe!
én most megyek a konyhába
Emberek!
Itt a tavasz!
Mennyünk má valamerre he
sajna többre most nem futi...
Nem akartam menőzni Csupán egy félreértés az egész Viszont ha már Pirelli, akkor Diablo Rosso Vagy sima Diablo, most az van fent és meg vagyok vele elégedve, bár a Bt016 talán pöppet jobb volt, de nem volt még igazán alkalmam kipróbálni a Pirellit. Majd az első Filkeházázáson
Jobb ajánlat?Ez nagyon gyér