Hát akkor én nagyon félreolvastam valamit Amit a Pirelli művel mostanában az elnevezéseivel, amitt nem csodálom, hogy így jártam. Van Pirelli Diablo, Pirelli Diablo Corsa 1-2-3, Pirelli Diablo Supercorsa, Pirelli Diablo Supercorsa SP, Pirelli Diablo Supercorsa Pro, Pirelli Diablo Suoercorsa EVO, Pirelli Diablo Rosso, és majdnem ugyanez Dragonból. Komolyan, a fene se tudja már melyik milyen.
Hát ezzel azért nem teljesen értek egyet Ez Diablo Corsa, a gixer kupások pedig Supercorsa-val mentek, a kettő között azért van különbség. Ezzel én pályára nem nagyon mennék, mert utcai gumi, de utcára sem tenném fel, mert nekem túl kemény, speedre sportgumit
Nekem Suzuki GSR 600-on volt.
Nem volt vele semmi gond csak a hátsó elkopott és én párba szoktam gumit cserélni.És most márkát váltottam mert a Pirelli nagyon drága és így fölöslegessé vált az első hibátlan gumcsi
Egyébként bármilyen sportmocira jó utcára és pályára is egyaránt alkalmas.Ezzel a típusal nyomták végig a GSX-R kupát a ringen.
Elég sok helyen pl.:Pusi gumi Maros u. 1 sz.(Az újgyőri f.téri Agip kúttal szemben.)
Az Angyal motorban Pesti út. (A cementgyár mellet a sarkon)
A Sütő János utca elején jobb oldalon.(Az RMC-vel szemben lévő utca)
Egyik csak beválalja
Gumi valakinek?ELADÓ!
Pirelli Diablo Corsa III Front 120/70-17 2009-évj Szinte új alig mentem vele.18000e. ft.
http://www.autolabor.hu/cikk/s...
Add ide óccsóbban ! Nekem pont egy első gumi kell! Mennyit tettél bele?
Nem volt vele semmi gond csak a hátsó elkopott és én párba szoktam gumit cserélni.És most márkát váltottam mert a Pirelli nagyon drága és így fölöslegessé vált az első hibátlan gumcsi
Egyébként bármilyen sportmocira jó utcára és pályára is egyaránt alkalmas.Ezzel a típusal nyomták végig a GSX-R kupát a ringen.
Elég sok helyen pl.:Pusi gumi Maros u. 1 sz.(Az újgyőri f.téri Agip kúttal szemben.)
Az Angyal motorban Pesti út. (A cementgyár mellet a sarkon)
A Sütő János utca elején jobb oldalon.(Az RMC-vel szemben lévő utca)
Egyik csak beválalja
Gumi valakinek?ELADÓ!
Pirelli Diablo Corsa III Front 120/70-17 2009-évj Szinte új alig mentem vele.18000e. ft.
Valaki nem tudja véletlenűl hogy miskolcon hol centíroznak motorkerekeket? Ha igen, akkor leírhatná