Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tessék utánanézni és aztán menőzni itt!
köszünjük emese
Hát akkor én nagyon félreolvastam valamit Amit a Pirelli művel mostanában az elnevezéseivel, amitt nem csodálom, hogy így jártam. Van Pirelli Diablo, Pirelli Diablo Corsa 1-2-3, Pirelli Diablo Supercorsa, Pirelli Diablo Supercorsa SP, Pirelli Diablo Supercorsa Pro, Pirelli Diablo Suoercorsa EVO, Pirelli Diablo Rosso, és majdnem ugyanez Dragonból. Komolyan, a fene se tudja már melyik milyen.
nemszámít! Vitka akkor sem menne fel vele!
nemte
Még nem csak mesziröl néztem a fényképét
voltál már pályán?
Kinek mi!
Hát ezzel azért nem teljesen értek egyet Ez Diablo Corsa, a gixer kupások pedig Supercorsa-val mentek, a kettő között azért van különbség. Ezzel én pályára nem nagyon mennék, mert utcai gumi, de utcára sem tenném fel, mert nekem túl kemény, speedre sportgumit
én 10 ért elviszem
Mennyire gondoltál?
Hali!
Add ide óccsóbban ! Nekem pont egy első gumi kell! Mennyit tettél bele?
Nekem Suzuki GSR 600-on volt.
Nem volt vele semmi gond csak a hátsó elkopott és én párba szoktam gumit cserélni.És most márkát váltottam mert a Pirelli nagyon drága és így fölöslegessé vált az első hibátlan gumcsi

Egyébként bármilyen sportmocira jó utcára és pályára is egyaránt alkalmas.Ezzel a típusal nyomták végig a GSX-R kupát a ringen.
köszi.
A topaukcion nagyon jó áron vannak motor gumik (is)...
Köszi
LaciCRM a Csomag feladva...
szerinted CBR re alkalmas egy ilyen gumi? te min használtad? ( nem méret miatt kérdem)
Szia!

Elég sok helyen pl.:Pusi gumi Maros u. 1 sz.(Az újgyőri f.téri Agip kúttal szemben.)
Az Angyal motorban Pesti út. (A cementgyár mellet a sarkon)
A Sütő János utca elején jobb oldalon.(Az RMC-vel szemben lévő utca)
Egyik csak beválalja

Gumi valakinek?ELADÓ!

Pirelli Diablo Corsa III Front 120/70-17 2009-évj Szinte új alig mentem vele.18000e. ft.
Sziasztok.
Valaki nem tudja véletlenűl hogy miskolcon hol centíroznak motorkerekeket? Ha igen, akkor leírhatná
Én majdnem az egész nyarat lenyomtam egy bárral Aztán mikor megjegyeztem, h hát olyan fura kanyarban, közölték, h örüljek,h még élek 0.9 volt elöl
gyóóóó de milyen jó kép
megnézem