Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bikepics.com
holvan a nap képe?
eneser a nap képe tessék örülni
mér neked még gumi se volt a felninn?
elmondom még egyszer. én nem vettem észre hogy 0.6 van az első és a hátsó gumimba pedig 45km et kanyargós vizes szaros úton mentem sietve
LOL.. akkor én meg se szólalok
Húú köszi ráadásul még van is egy edelényi haverom :gota
Szia!
Edelényben régebben foglalkoztak krómozással,vagy nikkelezéssel, már nem tudom pontosan! A mol kúttól nem messze volt az üzem esetleg ott megkérdezheted,mert annak már jónéhány éve volt,hogy kipufogót és minden vackot ami egy kis csopperen volt újra krómoztattam. akkor súlyra ment a dolog, én 11 ezret fizettem egy kipuért meg jópár kiegészítő elemért. Na meg is van az infó Ferrion Fémmegmunkáló és Felületkezelő Kereskedelmi KFT Edelény Ifjúság út 1. Ez alapján könnyen megtalálod a telefonszámukat. Sok sikert!
nem olyan nagyon , kb mint ha kanyarban bemész egy kisebb kátyúba és kicsit megdob kifelé. nem estem el csak nem tudtam olyan jó kanyarsebességet menni. utána sokkal jobb volt
az igaz hogy a sujpontja is máshol van
majd próbálgatom
de amikor pattogott az eleje akkor nem estél el?
igen de attól még más

teljesen más a futómű és az rengeteget számít
nekem nsr 125 van
azér kérdeztem a guminyomást mer egyszer montad hogy neked is nsr kerekek voltak a crm-be
eladtam. nemtudom jólesz e neked azt sem tudom milyen motorod van
szerintem vegyél hőálló ezüst festéket és cak ott fujd le ahol lejött a krómozás akkor még a többi szép marad és ahol lefujod ott nemlessz ojan feltünő mintha feketére fujnád
igen -igen egyben az egészet,és nem-e tudtok valami jó tanácsot adni :pl ,mivel,hogyan ?
nekem is most elöl 1,5 hátul meg 1,8 van benne
az ugy szerinted jó lessz?
eladtad már a crm-et?
akkor minek kérdezted meg hogy lefesd e ? vagy egyben az egészet? az ízlés dolga..
Hát az a baj ,hogy a belső oldalt (a kerék felől,tehát a másik oldalról látható) látható és szerintem nagyon csúnya lenne a fekete folttal....

Kakucson voltam ezzel. Amikor először felmentem nagyon elpattogott az eleje és ott ajánlotta egy srác hogy engedjem le 1.5 re mert talán 2.3 volt benne az pedig nagyon sok.
Aztán leengedtem és össze sem lehetett hasonlítani. Ezerszer jobb lett
és akkor mejik motorral mentél?
ha nem látható akkor lényegesen olcsóbb ha háztartási boltban vagy festékboltban kapható 1000 forintos sima hőálló matt-feketével bejavítod azt a részt
Srácok segítsetek.Van egy idióta (én)oda adtam a vasat egy dilettánsnak meg csinálta a kipúfogómat (szépen szól)csak éppen lángal(!)hegesztették meg és 1 kb tenyérnyi részen leéget a króm és most elkezdet rozsdásodni(belső oldalt) Szóval szerintetek fekete festék(milyen ami hőálló) vagy krómoztattás(hol?).
Há énhá!
há. tevótál mi?
Nálam ugyanez, már 2 tizedet megérezni, ha előtte folyamatosan ellenőrzöd a guminyomást. Teljesen másképp viselkedik a motor, főleg ha nem új, hanem kockára vagy hegyesre kopott gumiról van szó.