Vicc:
Kisgyerek kérdi anyukáját a taxiban a Rákóczi tér környékén:
-Mama, mire várnak itt ezek a nénik?
-Hát a férjükre várnak.
Mi9re a taxis:
-Ejnye asszonyom! Miért nem lehet annak a gyereknek megmondani az igazat? Prostik ezek, kérem szépen!
A fiú riadtan:
-Mama, tényleg azok?
-Igen kisfiam, sajnos azok.
-És van nekik gyerekük?
-Van kisfiam.
-És mit csinálnak ilyenkor a gyerekük?
-Taxit vezet kisfiam!
Vicc:
Bíró a vádlottnak:-Tehát, ha jól értem, amit elmondott, akkor munka után hazament, és a feleségét az ágyban találta egy idegen férfivel?
-Igen, bíró úr.
-Erre Ön előkapta a fiókban tartott pisztolyát és lelőtte a feleségét?
-Igen, bíró úr.
-És ha szabad kérdeznem miért nem az idegen férfit lőtte le?
-Bíró úr kérem, ez kissebb bűnnek tűnt, mint minden nap más férfit lelőni.
Az fasza
El tuti nem adom mert nemrég vettem és kemény 1db fizetésem ment rá!
Viszont most hívtam a boltot ahol is azt mondta a gyerek hogy macera a tárcsákat rátenni meg kb annyiba lesz mint a bicikli maga!
De ajánlotta hogy tegyek rá jobb minőségű v féket mert ami gyárilag van az tényleg elég hurka!
Hát nem tudom miben különbözne, ez is párhuzamos nyomású és ez is fogott normálisan amíg le nem kopott a felniről a festék!
Ami persze "soha nem kopik le"
hogy basznák meg!
Múltkor lezsíroldóztam az egész felnit meg megszabályoztam a pofákat, valamit javult, de nem tartott sokáig!
Na, itt a hiba! Hátul alapból nem tárcsafékkompatibilis a vázad, hiába Caprine, valami régebbi típus lehet. Előre tudnál tenni, mert a telón alul ottvannak a fényereg felfogatási pontok, de az agy ottis minusz.
Tehát: Nincs más hátra, mint előre.
A v-fékek egyébként jól fognak. Nekem azért fontos a tárcsa, mert sokat első-ill hátsókerekezek, és ugye ha picit is üt a felni, a fék rögtön pumpál, ami nem jó.
Valamint jártam már úgy télen, hogy belementem a hóbuckába, a felnire ráfagyott a hólé, és utána rögtön az első egykerónál dobtam is szépen a hátast, mert ugye nulla volt a fékhatás.
Megoldás: Semmi mással nem jársz jobban, minthogy eladod a bringád 20-ért(ha tudod), és veszel 140 körül egy alapból tárcsás cangát, vagy használtat ócsóbban, de az zsákbacicmic is lehet.
Kisgyerek kérdi anyukáját a taxiban a Rákóczi tér környékén:
-Mama, mire várnak itt ezek a nénik?
-Hát a férjükre várnak.
Mi9re a taxis:
-Ejnye asszonyom! Miért nem lehet annak a gyereknek megmondani az igazat? Prostik ezek, kérem szépen!
A fiú riadtan:
-Mama, tényleg azok?
-Igen kisfiam, sajnos azok.
-És van nekik gyerekük?
-Van kisfiam.
-És mit csinálnak ilyenkor a gyerekük?
-Taxit vezet kisfiam!