Van különbbség a fékek, között. A legfontosabb, hogy erő hatására mennyire fog deformálódni. Mert ha deformálódik az a tapadás rovására megy.Ha nem fog a fék, annak több oka lehet, a felniben 8as van és nincs megfelelően hozzá állítva a pofa, A felni el van kopva és nincs meg a súrlódó erő.
Akkor sem értem mi a különbség v fék és v fék közt!
Van nekem is egy szatyorral de mind egyforma, mert hát nem egy bonyolult szerkezet ez!
Egyszerűen nem fog, eltörhetném a fékkart akkor se blokkolná le a kereket!
Mikor megvettem olyan volt, az összes eddigi bringámon jó volt, mi az anyám történt ezzel?
Még a pofacserét meg fogom próbálni, ha az se segít szétrugdosom acélbetétessel!
Már van egy Zx9 neki. Az is matt feke... Bele van szerelmesedve a mad max stílusba vagy nem tom mi. Tokaji, a szomszéd utcába lakik... Tényleg jó kölyök...
mégis gyártják még, akkor lehet csak félreértettem valamit amikor vettem, vagy nem emlékszem jól, de az is lehet hogy csak ezt az arany színű izét nem gyártják már én se tudom.
a shimano honlapon még vannak ilyen fékek úgyhogy csak gyártják
Nekem asszem van még otthon a pócon egy jóféle fék, még az előző Magellánomról dobtam le, mikor azt tárcsásítottam. Azzal szerencsém volt, mert eleve tárcsafékkompatibilis agyakkal szerelték.
Ha érdekel, megkeresem, hátha tudunk tuningolni vele valamit a fékeden...baráti áron persze.
egy ilyen hitvány képet siketült róla csinálni, de linkelek egyet ott meg tudod nézni, de mondom ilyet már nem gyártanak és nem forgalmaznak, legalábbis én úgy tudom, de biztos van más tipusú ilyen kategóriás féke is a shimanonak.
nekem shimano lx v fékek vanna a binyiglin és rohadt jól fognak, biciklihez képest, ilyet már nem gyártanak, de van hasonló kalibeű még biztos. 20 volt előre hátra.
A szerkentyű:
Apóka ahhoz szokott hozzá,hogy az ingaóra ketyegésére aludjon el.Egyszer csak éjjel felriad,hogy megállt az óra. Megveregeit anyóka vállát:
-Anyjuk,áll a szerkentyű!
-Odaforduljak?
Van nekem is egy szatyorral de mind egyforma, mert hát nem egy bonyolult szerkezet ez!
Egyszerűen nem fog, eltörhetném a fékkart akkor se blokkolná le a kereket!
Mikor megvettem olyan volt, az összes eddigi bringámon jó volt, mi az anyám történt ezzel?
Még a pofacserét meg fogom próbálni, ha az se segít szétrugdosom acélbetétessel!
a shimano honlapon még vannak ilyen fékek úgyhogy csak gyártják
Ha érdekel, megkeresem, hátha tudunk tuningolni vele valamit a fékeden...baráti áron persze.
http://cycle.shimano-eu.com/pu...
Apóka ahhoz szokott hozzá,hogy az ingaóra ketyegésére aludjon el.Egyszer csak éjjel felriad,hogy megállt az óra. Megveregeit anyóka vállát:
-Anyjuk,áll a szerkentyű!
-Odaforduljak?
-Van házid?
-Van. Tölthetek?