Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van különbbség a fékek, között. A legfontosabb, hogy erő hatására mennyire fog deformálódni. Mert ha deformálódik az a tapadás rovására megy.Ha nem fog a fék, annak több oka lehet, a felniben 8as van és nincs megfelelően hozzá állítva a pofa, A felni el van kopva és nincs meg a súrlódó erő.
valami különbség csak van, ha az egyik fog, a másik meg nem.
Szeginy, bittos csuklik sokat, h így agyondícsérjük a háta mögött.
Akkor sem értem mi a különbség v fék és v fék közt!
Van nekem is egy szatyorral de mind egyforma, mert hát nem egy bonyolult szerkezet ez!
Egyszerűen nem fog, eltörhetném a fékkart akkor se blokkolná le a kereket!
Mikor megvettem olyan volt, az összes eddigi bringámon jó volt, mi az anyám történt ezzel?

Még a pofacserét meg fogom próbálni, ha az se segít szétrugdosom acélbetétessel!
Már van egy Zx9 neki. Az is matt feke... Bele van szerelmesedve a mad max stílusba vagy nem tom mi. Tokaji, a szomszéd utcába lakik... Tényleg jó kölyök...
mégis gyártják még, akkor lehet csak félreértettem valamit amikor vettem, vagy nem emlékszem jól, de az is lehet hogy csak ezt az arany színű izét nem gyártják már én se tudom.
a shimano honlapon még vannak ilyen fékek úgyhogy csak gyártják
Nekem asszem van még otthon a pócon egy jóféle fék, még az előző Magellánomról dobtam le, mikor azt tárcsásítottam. Azzal szerencsém volt, mert eleve tárcsafékkompatibilis agyakkal szerelték.
Ha érdekel, megkeresem, hátha tudunk tuningolni vele valamit a fékeden...baráti áron persze.
egy ilyen hitvány képet siketült róla csinálni, de linkelek egyet ott meg tudod nézni, de mondom ilyet már nem gyártanak és nem forgalmaznak, legalábbis én úgy tudom, de biztos van más tipusú ilyen kategóriás féke is a shimanonak.

http://cycle.shimano-eu.com/pu...
Hámá hoogyne lehetne! Ismerem a tulajt, fasza csávó!
ja és hozott piát nem lehet fogyasztani .
Öööö, ja, mondjuk mezőzombor, patika presszó?
Egy képet tudnál küldeni róla?
ejj nyáron remélem bebaszunk valami olyan helyen ahol közösek a koordináták
Jaja, jó kölök, nekemis cimbora, bár ritkán futunk össze.
nekem shimano lx v fékek vanna a binyiglin és rohadt jól fognak, biciklihez képest, ilyet már nem gyártanak, de van hasonló kalibeű még biztos. 20 volt előre hátra.
AZAZ hát mekkora világi csávó az
Annak a Péter Ákosnak nem egy csótányfekete kétszemű kawaszakija volt? Ákoska?Fiatal kölök, mert akkor én ismerem.
Akkor tudom akkor.
barcikafelé miskolc után
Én asse tudom, hol van sajószentpéter!
Ismeri e valaki a sajószentpéteri szegő autósboltot?
Szutyok idő van
A szerkentyű:
Apóka ahhoz szokott hozzá,hogy az ingaóra ketyegésére aludjon el.Egyszer csak éjjel felriad,hogy megállt az óra. Megveregeit anyóka vállát:
-Anyjuk,áll a szerkentyű!
-Odaforduljak?
A két kerékért tárcsfékkel nem tudunk valamiben meg egyezni? Kellene rólluk egy közelebbi kép.
Dolgozók esti iskolájában:
-Van házid?
-Van. Tölthetek?