Még nem raktam össze, újra akarom lakkozni az idomokat, mert a pittoly telefújta vízzel, meg szeméttel. Odáig haladtam vele, h feltoltam a váznak az első villát.
Nekem sajna nem volt saját, de amivel mentem, azt szerettem, annak ellenére, h nagyon nagyon csotri mocc volt, menetközbenszétpergettalólam-fajta...
De amúgy meg sztem az benne az egyik legjobb, mikor nyakig olajosan meg sárosan esel haza...
elbasztam
aszittem a supermotora mondja hogy nem akar mindennap olajos lenni meg motort tolni..
na nembaj
megyek is innen a picsába mert megint megzavarodtam
Mondtam neki, h nagyon szeretem! Na meg bevittem a gyertyát megmelegíteni, aztán fogtam egy szimpi hosszabbítót és egy hajszárítót és megmelegítettem a hengert Pöccccccösen indult utána Imád, assszonta
aha... megkaptam egy körre.. de nem siettem annyira visszaadni Úgyh nagy faja volt Meg karikáztuk egymást a SÜNökkel is egy darabig, de szerencsémre nem piszkálódtak
Jááájj de mi jó volt!
http://www.youtube.com/watch?v...
megyek egy kis stresszlevezetsre , a másik kedvenc hobbimmal
megyek pörgök mint a buszkerék
A Zőőddel miújs? Van már újítás rajta/vele?
De amúgy meg sztem az benne az egyik legjobb, mikor nyakig olajosan meg sárosan esel haza...
Amúgy szeva mindenki!
aszittem a supermotora mondja hogy nem akar mindennap olajos lenni meg motort tolni..
na nembaj
megyek is innen a picsába mert megint megzavarodtam
AKKOR IS QRVA JÓ!
KÖTSÖG
Jááájj de mi jó volt!