Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló.
addig meg megy a tampon a szomszédok fülébe
jó estét!
Majd akkor jelentkezzél, ha így dobolol:

http://www.youtube.com/watch?v...
na tényleg lepályázok innen.
megyek egy kis stresszlevezetsre , a másik kedvenc hobbimmal

megyek pörgök mint a buszkerék
Még nem raktam össze, újra akarom lakkozni az idomokat, mert a pittoly telefújta vízzel, meg szeméttel. Odáig haladtam vele, h feltoltam a váznak az első villát.
Nekem meg még most is olajos a kezem Éjjjn szeressem
a sáros az oké de az olajosságból kicsit elegem van

A Zőőddel miújs? Van már újítás rajta/vele?
Nekem sajna nem volt saját, de amivel mentem, azt szerettem, annak ellenére, h nagyon nagyon csotri mocc volt, menetközbenszétpergettalólam-fajta...
De amúgy meg sztem az benne az egyik legjobb, mikor nyakig olajosan meg sárosan esel haza...
Nekem meg volt egy szimóm, ami nem volt gyári...kicsit sem.
Amúgy szeva mindenki!
nekem volt egy simóm amiben nem volt használt alkatrész, kb 1 évig készült . volt egy nap 500 km et is beletekertem
elbasztam
aszittem a supermotora mondja hogy nem akar mindennap olajos lenni meg motort tolni..
na nembaj
megyek is innen a picsába mert megint megzavarodtam
Én nem. Láttam eleget a körülvevő szomszéd srácoknál, én már ki se mertem próbálni.
MIJJA BAJ BÜTYÖK?
áhhh.. nem érted te ezt... úgy látom te se simóztál soha!
AKKOR IS QRVA JÓ!

KÖTSÖG
Azzigen.
Vagy pont hogy tudja. Nem akar nap mint nap nyakig olajos lenni, meg motort tolva hazamenni.
Mondtam neki, h nagyon szeretem! Na meg bevittem a gyertyát megmelegíteni, aztán fogtam egy szimpi hosszabbítót és egy hajszárítót és megmelegítettem a hengert Pöccccccösen indult utána Imád, assszonta
aha... megkaptam egy körre.. de nem siettem annyira visszaadni Úgyh nagy faja volt Meg karikáztuk egymást a SÜNökkel is egy darabig, de szerencsémre nem piszkálódtak
Jááájj de mi jó volt!
nem tudod, mit hagysz ki!
Szép napot a hölgynek. Hogy tudtad rávenni, hogy beinduljon?