Hát nem tudom hogy lehet é rá rakni, remélem!
Valahogy úgy kellene hogy mehanikus legyen és beleszerkeszteni a mostani fékkarba, mert egyben van a váltóval és nem szeretnék azt is újat venni!
Megtanítalak szívesen, de lehet én jobban össze fogom maga törni. Mondjuk már időszerű volt, olyan 2 évente egyszer legalább lezúzom magam. 2009-ben kétszer sikerült, de a továbbiakat már el kéne kerülni, főleg motorral. Persze korcsolyával sem kellemes, de azt ki lehet bírni. Mondjuk ha ráesek a sérült kezemre az fasza lesz... Egyébként nekem a kori péntektől nagyon is aktuális, kéne menni megint, most már legalább tudom hol van a jégcsarnok.
Jó vagy AAAA :)
De még mindig nem tom mi az az alpót
Hát felőlem korizhatunk, de ha Vitka is jön, muzsáj lesz megtanítania a koszorút jégkorisan, mert az csak úgyahogy megy és úgy is csak görivel
Aztán akkor legalább esek majd egy csomót, és lesz min röhögni
De akkor lesz tuti szédülés, ha megint nyomjuk hozzá a forraltbort is
Attól függ, h van-e előkészítés a vázon, ill az agyon.
A legtöbb vázon van, az agy a kakisabb, mert akkor venni köll tárcsás agyat, átfűzetni. Egy mechanikus féket, tehát bowdeneset 14 körül kapsz újat, ami már esetleg nem csak becsapódáslassító. De használtan ki lehet fogni hidraulikusat is 10 körül... van tipik bringás oldal, bikemag.hu, vagy vmi ilyesmi.
Azért kérdezem h mikor vagy itthon, merth nemcsak hétvégén van nyitva a pálya, nem minden nap... de elég gyakran... szal mehetünk majd... Wáááá ééémmeg megirtam a számtecet! Már elszégyeltem magam olyat puskázta! 6 A4es oldalt teleprogramoztam! Sikerült feljelentkezni a matek alpótra jan 6ra! Ma éjjszaka készülök a holnapi gépszerk-re + rajzolok! Holnap 7:30tól 14:00ig tanszéki rajzolás! 14:00tól másnap reggel 8ig készülök a matekra! , wáááá az elmult 48 órában aludtam kb 5 órát! De már látom a végét! Nagyon felpörögtem Uh ha kell még fizikából is korepetállak XD
A Szalamandra védett, már bocsiii :D
De a korizáshoz hogy jött most Deb? Am elvileg jan 12, meg jan 19-én leszek csak fenn, ez a két vizsgám lesz, hacsak el nem baszom nagyon a fizikát
Miééé? Koripálya nyitva van minden nap?
Vmikor elmehetnénk korizni, nekem most vizsga vizsga hátán van, de egy esti 1-2 órás kis korizásba bennevagyok! Szalamandra mikor vagy Debbben? Mehetnénk akár hétköznap is! Biztos jönne Vitka is, + néhányan klubbol is!
hm :D most gyüsződtünk le a Búzáról Ongára lábbusszal.....nem mondom, néhol olyan jeges az út, h jobban csúsztam, mint korival... De jó volt Nem is van hideg
Most a vonatból láttam egy fasza kis belvizet lúc és harkány közt, majd meglesem hogy lehet e korizni!
Arrafelé nincs valami befagyott víz, mert a tavak nem nagyon akarnak fagyogatni..
Valahogy úgy kellene hogy mehanikus legyen és beleszerkeszteni a mostani fékkarba, mert egyben van a váltóval és nem szeretnék azt is újat venni!