ANNYIRA JÓ VOLT EZ AZ 50 KM!
Napsütés, száraz út, no szél, 5 fok !
Bementem szerencsre is, gurultamn 1,2,3 kört és jöttem a faluba!
Hagy ne mondjam hogy mindennapi simsonozás után milyen érzés volt a SUZUKI DR-Z 400 SM hátán ülni ! . . . . . .!
Szupermotyót neki!
Amúgy ezzel tuti megtanulna váltani!
Nekem is ilyesmi volt és állandóan váltogatni kellett, nagyon rövidek a sebességek és nem is megy gyorsan!
Jóreggelt!
Csatlakozok az előttem szólókhoz. Az aprilia eléggé megbízhatatlan és túlságosan macerás motor! Ha nem sikerül egy érintetlen példányt kifogni akkor sok bajod lesz vele és ez letöri majd a kedved! Japán mocit kell venni. Nekem volt egy nagyonöreg 80 ccm3 yamahám amit felújítottam és hibátlanúl teljesített utánna évekig, persze ez csak az én véleményem.
Hmm; nem tartóm jó választásnak az RS-t; több okból: szép motor + erős; DE nagy szervizigény, nem tul megbizható, sok gondod lehet vele, főleg ha nem megfelelöen bánsz vele (nem célozgatás, tanulo motorosként könnyü kinyirni a váltót kuplungot stb...) szóval nem a megbizhatóság példaképe; második ok h nem jó választás neked, az egyik előny: túl erős! Igaza van Tominak, kell vmi elötte, 1 kis tapasztalat, ahhoz h meg tudd tanulni az RS-el pl az alapokat, és ha azok megvannak, ki tudd motorozni az RS-t... szóval egy CBR125, vagy egy 50es 2t jobb választás lenne... a cibere ezer meg szép álom; de addig még lesz kismillió álmod:) igyekezz a jogsival, aztán sok balesetmente kilómétert!
rámjött a gyalogolhatnék. egész héten lábbal megyek nem vilingerrel
Napsütés, száraz út, no szél, 5 fok !
Bementem szerencsre is, gurultamn 1,2,3 kört és jöttem a faluba!
Hagy ne mondjam hogy mindennapi simsonozás után milyen érzés volt a SUZUKI DR-Z 400 SM hátán ülni ! . . . . . .!
Amúgy ezzel tuti megtanulna váltani!
Nekem is ilyesmi volt és állandóan váltogatni kellett, nagyon rövidek a sebességek és nem is megy gyorsan!
Csatlakozok az előttem szólókhoz. Az aprilia eléggé megbízhatatlan és túlságosan macerás motor! Ha nem sikerül egy érintetlen példányt kifogni akkor sok bajod lesz vele és ez letöri majd a kedved! Japán mocit kell venni. Nekem volt egy nagyonöreg 80 ccm3 yamahám amit felújítottam és hibátlanúl teljesített utánna évekig, persze ez csak az én véleményem.