Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak szeretnél rajtalenni!
Che Guevara! Na az
Hornet hasszáz tükröt néztem olyan kell!:D
nemhiszemel:D mindig akkor lép le mielött én jönnék
Azt hittem a motort kezded akkor!
Na de én azt javaslom neked hogy addig is szerezz be egy jó kis simsont és a nap 24 órájából 3-at legalább motorozzá vele!
Persze lehet hogy motoros voltál előző életedben és úgy születtél újjá hogy tapasztalataid nagyrészét áthoztad ebbe az életedben ,ebben az esetben nem kell simson!
De mindenféle tapasztalat nélkül egy rs 125 picit sok lesz neked szerintem!
A sinsonozás a B-s jogsiban is segít picit asszondják...
nah én léptem jó éjt
köszi köszi
Szép az aprilia de én egy cbr 125 öt jobban ajánlanék kezdésnek. Az aprilia egy kicsit törődésigényes, többet eszik, drágább az alktrész.. Szerintem inkább a japok körül nézelődjél. Ha rám hallgatsz
hánysor írjam le,h. májusban kezdem
DOO
B-s jogsid van?
először is persze 125 ötöset, ott aprilia van tervben, aztán nagyban meg Honda CBR 1000 RR Fireblade-t!
Milyen motort szretnél pontosan amúgy?
miért is hazudnék nem az a fajta cicababa vagyok ültem motoron öszvissz kétszer..(nem vezettem, csak utas voltam) a jogsim meg a kis érettségimen múlik ha sikerül akkor elkezdhetem végre..
Dehogy is!
Hazudj nyugodtan és akkor ha kiderül, tuti mindenki utálni fog
Szerinted?
Egyre több csaj fog motorozni ez tetszik! a barátnőm is most tette le a jogsit, pár napja kapta meg. Ő nagyon bátran megy,túlságosan is magabiztos, bár van hozzá érzéke . Mondjuk nem is az a "Jajj, piszok ment a körmöm alá!" tipus, hálistennek. Motorra fel lányok!
Őszintén?

Hát ezen nem vagyok
Te motoroztál már?
Van jogsid?
Mesélj valamit!
hát srácok ti már benne vagytok a motorozásba, én viszont csak most kezdeném el.. nyáron.. mármint a jogsit. viszont a motor már folyamatban van csak sikerüljön a kisérettségim
Nem ! nem vagy rajta! nézd erre gondoltam! Nem ismerjük egymást még, bár remélem tavasszal összefutunk majd egy-két körre! Én csak pár hónapja pofátlankodtam be ide és még nem dobtak ki. Meg egyébként is ráérek írni
hát hogy ezt miért is nem gondoltam
Még nem találkoztunk...
bocsi elírtam..
Martboromannal