Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én hálistennek legtöbbször csak seggreülök
Habár most nyáron azért a térdem meg a könyököm is levittem, de egyik sem volt igazán vészes.
na most a kezemből vetted ki a betűket....
Nekem mindkettővel nagyonszépen megy a szájraesés!
nálam ez nem műkszik...
Görivel már nyáron ment a koszorú is, meg azzal meg tom csinálni,h megyek hátrafelé, ugrok, átfordulok, és megyek tovább előre, meg előréből átugrok, és hátra megyek tovább. Jégkorival még csak simán hátra menni is alig alig...
Szevasz, dobj már egy elérhetőséget nekem barátom!
A fenti kicsi olyabűn mint egy budi, nem gondoltam volna hogy kilépő, de így már értem
Ez már kicsit sok szerintem. Még egy sárvédő láncvédő vagy deklitakaró, esetleg vázvédő elmegy carbonból, de a fél motor. Áhh
ez kilépőő
mivel fighter leszek :D::D:D:D:D
Ez mit a tököm?
ja a kép
Azért ez se kutya...
Ez a teknik a legfaszább, mikor karbon szövettek húzzák be és lakkozzák!
Ez fasszán néz ki!
Nekem ilyen fólia van elől!
Ehhhh
AZA PICSA
Nekem se ,de nem tudtam ellenálni...
Jóhogy Jövőre sokat akarok fejlődni. Nem mintha most nem lenne elég a tempó mert Filkeházánál és ismerős terepen már mentünk keményeket, meg igazán ennél utcán nem is lehet sokkal gyorsabban. De a Kawa tudásának még a közelében sem vagyok úgyhogy gyorsulni kell majd, annyi, hogy ésszel és próbálni nem összetörni magam. Szóval keresztben csúszkálás, fekete csíkok, gumikékülés, koptató-koptatás, gumideformálódás, minden lesz. Csak éljem túl a következő szezont

Am meg nyáron nem is lehet jégkorizni
Xd okés! Kamerát hozzál! Megyek jutubra
Majd szólj amikor tanulod, van rá vagy 20 percem
Csak görivel?
Azt hogy?
Ami megy ezzel az megy azzal is nem?
de akkor majd minden kanyarban 6. koppgázor akárhol deformálódó gumival kersztbebemenős figurával meg laponfordulva jégkorcsojával meg
Ez az idő számomra már nem motorozásra való. Majd tavasszal...
Na skacok ma beletekertem a gépsasba kb 80km .Be mentem miskolcra meg tiszaújba meg haza.Qrva jó volt csak sáros lettem én is meg a gép is..((( Úgyhogy most jön 2 nap takarítás...))
behoztam. mondjad mikor menjek hová a városba

egyetemre én nem megye ki mert csak vilingerbérletem van