Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem szar:P :D
Brekzon..

ez a google / domb/ hejehuja

nagyot ütött eddig mindenhol
hazaértem, de már holnap délutánra le is lettem rendelve...
Hugom mondta, h menjek el érte suliba
Najóóóóó úgyis akartam holnap motorozni egy pöppet
Tervezd +!
Nem terveztek valami év végi közös gurulást Miskolc környékén a hó előtt?
bazmeg irtam egy regényt elkopott a zujjam.
megyek aludni
Az előbb már magamnak válaszoltam hogy kapjak mailt hogy fórum válasz érkezett!
Hal a jóégben van mindenki?
Tiszta hülye vagyok, ez ugyan az a kép
Ja és így néz ki
Sikerült beszerezni mindent, már csak bele kell raknom!
Le van merülve a gépem úgyhogy most nem tudnám a különbséget megörökíteni
De hétvégén tuti benne lesz és mutatom az előtte-utána képeket!
5-10 kiló plussz óó he de jó is lenne.
AKÁRMENNYIRE NEM AKARJUK

de jön

egyenesen felén száguld.

HAMAROSAN itt a karácsony

narancsillat, bejgli, rokonok , faállitás , házdíszítés = nyaktörés létráról leesés, tűlevél a seggbe, fényes karácsonyfadísz által átvágott nyaki ütőér, felszedett plusz 5-10 kilók.
na de azért ez egyenlő nagy bebaszással is ami ugye nekem nem olyan nagy teher.

mit vegyek kinek mikor és hol? nameg miből?

lehet a jól bevált szokásomhoz kellene ragaszkodnom és karácsony előtt 3 nappal egy teszkóban mindenkinek megvenni
mindent majd nyugottan hátradőlni..

Aztán meg majd jön a szilveszter. menyi is 3- hét múlva?
én nekem még semmiféle koordinációs elképzelésem sincsen hogy hol fogom azt a néhány órát tölteni amig átszáguldunk alkoholmámorosan egyik évből a másikba. egy biztos hogy a zsebeim meglesznek tömve töltött káposztával a gyomrom meg petárdával vagy forditva nameg páleszt is viszek magammal.

hó még nincsen. ez ugye magában eléggé triviális de nemis eztakartam mondani hanem hogy majd legyen. mármint karácsonyra , mert az oda köll. az ugy a fasza.

mostanában ezek a gondoloatok foglalkoztatnak. legalább 5 perce.
gondoltam leirom mert ugyis szétunom az agyam

lehetséges válasok:
-mit veszel kinek ( ide elég csillagokat tenni, nehogy megtudja a megajándékozott ha véletlenül olvasná a fórumot)

-menyit fogsz inni karácsonykor
-szilveszerkor
-hol leszel szilveszterkor
-menyire fogsz elhizni a karácsonyi halászlé bejgli töltöttkáposzta kombinációtól

- fogsz e szánkózni egy suzuki ignis után kötve 80al a főút közepén még 3 szánkó után kötve amint leesik az első hó- hozzám hasonlóan

USD teleszkóp után itt az USD ( Upside Down ) Krisztmösz Fa
Hehe úgy kell azt.
most pótolom.... mióta felvagyok eszek, már alig van kaja
Ajajj le fogsz fogyni ha nem eszel rendesen.
nem volt idő vacsorázni, telefonáltam....
Hujujj van ott baj kérem nem kicsi. A vacsorátokba nem csempész valaki néha egy kis szárított mariska virágot?
nyugi, szigorúan soha nem mondunk se szobaszámot, se kolit. Mindig úgy terelem a szót, h ne kelljen
Egyszer valaki komolyan veszi és tényleg felmegy hozzátok aztán jól... titeket!
De az a nem semmi, h ilyen válaszok után még kibírtam a következő 15 kérdést is röhögés nélkül úgy, h mellettem a csajok nézték a válaszokat, amiket írok, és szanaszét röhögték magukat....
Na jó, egyszer volt, h rácsaptam a telefont, mert nem bírtam...
Átlagos aktus 10 perc... azért nem semmi emberek vannak. Vagy csak én vagyok ilyen kitartó? 10 perc mire elég bakker?
mert néhány helyre kell szóköz, különben sose küldi el rendesen
így éreztük magunkat este.....
Szobatársam már csak azzal fenyegetőzik, ha beszól neki valaki, h vigyázz felhívlunk
Az a legjobb, mikor tudjuk, h kit hívunk, pölö csoporttárs, vagy ilyenek... következő előadáson végig lehet röhgni....
Meg mikor egymás után ketten is bevágáták, h az átlagos aktus 10 perc, aztán 4gyel alrébbi kérdésre,h van e problémája, simán mondja, h nem Meg.... áááááááhhhh
hajnal háromkor rendesen filozófiai következtetéseket vontunk le a jegyzetekből A hármas koliban senki ne akarjon pasizni
..éstől"

Aki talál ilyen szmájlit az szóljon.

Valamiért lemaradta komment fele.