Sikerült beszerezni mindent, már csak bele kell raknom!
Le van merülve a gépem úgyhogy most nem tudnám a különbséget megörökíteni
De hétvégén tuti benne lesz és mutatom az előtte-utána képeket!
narancsillat, bejgli, rokonok , faállitás , házdíszítés = nyaktörés létráról leesés, tűlevél a seggbe, fényes karácsonyfadísz által átvágott nyaki ütőér, felszedett plusz 5-10 kilók.
na de azért ez egyenlő nagy bebaszással is ami ugye nekem nem olyan nagy teher.
mit vegyek kinek mikor és hol? nameg miből?
lehet a jól bevált szokásomhoz kellene ragaszkodnom és karácsony előtt 3 nappal egy teszkóban mindenkinek megvenni
mindent majd nyugottan hátradőlni..
Aztán meg majd jön a szilveszter. menyi is 3- hét múlva?
én nekem még semmiféle koordinációs elképzelésem sincsen hogy hol fogom azt a néhány órát tölteni amig átszáguldunk alkoholmámorosan egyik évből a másikba. egy biztos hogy a zsebeim meglesznek tömve töltött káposztával a gyomrom meg petárdával vagy forditva nameg páleszt is viszek magammal.
hó még nincsen. ez ugye magában eléggé triviális de nemis eztakartam mondani hanem hogy majd legyen. mármint karácsonyra , mert az oda köll. az ugy a fasza.
mostanában ezek a gondoloatok foglalkoztatnak. legalább 5 perce.
gondoltam leirom mert ugyis szétunom az agyam
lehetséges válasok:
-mit veszel kinek ( ide elég csillagokat tenni, nehogy megtudja a megajándékozott ha véletlenül olvasná a fórumot)
-menyit fogsz inni karácsonykor
-szilveszerkor
-hol leszel szilveszterkor
-menyire fogsz elhizni a karácsonyi halászlé bejgli töltöttkáposzta kombinációtól
- fogsz e szánkózni egy suzuki ignis után kötve 80al a főút közepén még 3 szánkó után kötve amint leesik az első hó- hozzám hasonlóan
USD teleszkóp után itt az USD ( Upside Down ) Krisztmösz Fa
De az a nem semmi, h ilyen válaszok után még kibírtam a következő 15 kérdést is röhögés nélkül úgy, h mellettem a csajok nézték a válaszokat, amiket írok, és szanaszét röhögték magukat....
Na jó, egyszer volt, h rácsaptam a telefont, mert nem bírtam...
így éreztük magunkat este.....
Szobatársam már csak azzal fenyegetőzik, ha beszól neki valaki, h vigyázz felhívlunk
Az a legjobb, mikor tudjuk, h kit hívunk, pölö csoporttárs, vagy ilyenek... következő előadáson végig lehet röhgni....
Meg mikor egymás után ketten is bevágáták, h az átlagos aktus 10 perc, aztán 4gyel alrébbi kérdésre,h van e problémája, simán mondja, h nem Meg.... áááááááhhhh
hajnal háromkor rendesen filozófiai következtetéseket vontunk le a jegyzetekből A hármas koliban senki ne akarjon pasizni
ez a google / domb/ hejehuja
nagyot ütött eddig mindenhol
Hugom mondta, h menjek el érte suliba
Najóóóóó úgyis akartam holnap motorozni egy pöppet
megyek aludni
Hal a jóégben van mindenki?
http://www.youtube.com/watch?v...
Le van merülve a gépem úgyhogy most nem tudnám a különbséget megörökíteni
De hétvégén tuti benne lesz és mutatom az előtte-utána képeket!
de jön
egyenesen felén száguld.
HAMAROSAN itt a karácsony
narancsillat, bejgli, rokonok , faállitás , házdíszítés = nyaktörés létráról leesés, tűlevél a seggbe, fényes karácsonyfadísz által átvágott nyaki ütőér, felszedett plusz 5-10 kilók.
na de azért ez egyenlő nagy bebaszással is ami ugye nekem nem olyan nagy teher.
mit vegyek kinek mikor és hol? nameg miből?
lehet a jól bevált szokásomhoz kellene ragaszkodnom és karácsony előtt 3 nappal egy teszkóban mindenkinek megvenni
mindent majd nyugottan hátradőlni..
Aztán meg majd jön a szilveszter. menyi is 3- hét múlva?
én nekem még semmiféle koordinációs elképzelésem sincsen hogy hol fogom azt a néhány órát tölteni amig átszáguldunk alkoholmámorosan egyik évből a másikba. egy biztos hogy a zsebeim meglesznek tömve töltött káposztával a gyomrom meg petárdával vagy forditva nameg páleszt is viszek magammal.
hó még nincsen. ez ugye magában eléggé triviális de nemis eztakartam mondani hanem hogy majd legyen. mármint karácsonyra , mert az oda köll. az ugy a fasza.
mostanában ezek a gondoloatok foglalkoztatnak. legalább 5 perce.
gondoltam leirom mert ugyis szétunom az agyam
lehetséges válasok:
-mit veszel kinek ( ide elég csillagokat tenni, nehogy megtudja a megajándékozott ha véletlenül olvasná a fórumot)
-menyit fogsz inni karácsonykor
-szilveszerkor
-hol leszel szilveszterkor
-menyire fogsz elhizni a karácsonyi halászlé bejgli töltöttkáposzta kombinációtól
- fogsz e szánkózni egy suzuki ignis után kötve 80al a főút közepén még 3 szánkó után kötve amint leesik az első hó- hozzám hasonlóan
USD teleszkóp után itt az USD ( Upside Down ) Krisztmösz Fa
Na jó, egyszer volt, h rácsaptam a telefont, mert nem bírtam...
Szobatársam már csak azzal fenyegetőzik, ha beszól neki valaki, h vigyázz felhívlunk
Az a legjobb, mikor tudjuk, h kit hívunk, pölö csoporttárs, vagy ilyenek... következő előadáson végig lehet röhgni....
Meg mikor egymás után ketten is bevágáták, h az átlagos aktus 10 perc, aztán 4gyel alrébbi kérdésre,h van e problémája, simán mondja, h nem Meg.... áááááááhhhh
hajnal háromkor rendesen filozófiai következtetéseket vontunk le a jegyzetekből A hármas koliban senki ne akarjon pasizni
Aki talál ilyen szmájlit az szóljon.
Valamiért lemaradta komment fele.