Vitkát azért elszórakoztatom munkaidőbe... : Vitka üzenete:
*nem bírom abbahagyni a röhögéstXDXDXDXDXD
Breki -(SI VIS PACEM PARA BELLUM)- -LiveToRide!RIdeToLive!- üzenete:
*:D
Vitka üzenete:
*még jó h nincs itt senki
jólvan Szandra, szójjál be mindenér! Szőke vmit vagy nagyon jól csinált, vagy nagyon roszul... amugy nálam sok dolog van, így, nem az a lényeg h mit csinálunk, hnem h mien a társaság és mivel korcsolyázni nem tudok, egyértelmű, hogy nem a korcsolyázást fogom élvezni, hanem az eséseket, nameg a többiek zakázásait... remélem nem én leszek az 1etlen aki esni kelni fog:D XD
Na ez az Majd meglátod, milyen fasza dolog A balra koszorúzás meg az, amikor úgy kanyarodsz, hogy rakosgatod a lábaidat. Na ez így elég érthetetlen lett
Inkább ezt nézd meg, ezen látszik. Mikor kanyarodnak balra és lépkednek, na az a koszorúzás.
mi az hogy balra koszorúzni? amugyis a korcsolyázás nem erröl szól:D az arról szól h összejön 5-10-20-30-100 ember, isznak 1 kicsit és szétröhögik az agyukat egymáson... na nálam kb ezt jelenti akorcsolyázás!
Nekem úgyanúgy mint motorral, korcsolyával sem szokásom lassan menni Tavaly volt olyan, hogy teljes sebességnél elkezdtem balra koszorúzni, olyan élesen, ahogy csak tudtam, már leért a kezem, aztán a bal korcsolyám másképp gondolta a dolgot. Elcsúszott a penge, aztán beakadt, felrepültem a levegőbe és a fejem hamarabb ért le, mint a lábam. Olyat estem bakker, hogy mikor kinyitottam a szemem csillagokat láttam és ez nem vicc Aszittem agyrázkódást kaptam.
Meg a többi háttal menős beakadós, térdreccsenős, nyekkenős dologról nem is beszélve. A korcsolya sem veszélytelen sport
Addig örülj míg nem próbáltad. Én egyszer próbáltam életemben és elsőnek egy olyan spárgát nyomtam, hogy a zacskóm is belerepedt. Aztán pedig akkora seggest, hogy hárman szedtek össze. Azt hittem az agyam a fejtetőmön repült ki.
a Középső tó az pici, azért írtam azt tavaly azon faszául lehetett korizni. A többi nagyobb, azok nem hiszem, h befagynának, hacsak nem jön valami igazi ájsz éjjdddzs :)
Tééényleg bakker, hát nektek van ott egy csomó tó is. Milyen mélyek azok a tavak? Hamar befagynak? Csak azért kérdezem, mert nálunk a "Berek" olyan hamar befagyott, hogy a Tisza-tó és a Balaton előtt már 2 héttel korcsolyáztunk Mekkora fasza volt a tavalyi év: 3 hétig minden nap 1-2 óra között mentem le és sötétedésig korcsolyáztam
*te bikapenész
A többit már nem merem másolni
*dikk a szájad
*tiszta zsír
*nem bírom abbahagyni a röhögéstXDXDXDXDXD
Breki -(SI VIS PACEM PARA BELLUM)- -LiveToRide!RIdeToLive!- üzenete:
*:D
Vitka üzenete:
*még jó h nincs itt senki
Inkább ezt nézd meg, ezen látszik. Mikor kanyarodnak balra és lépkednek, na az a koszorúzás.
Meg a többi háttal menős beakadós, térdreccsenős, nyekkenős dologról nem is beszélve. A korcsolya sem veszélytelen sport
most szombaton már nekem is sikerült seggelni egyet...
mert a drááááággaaaa Szösszencs kirúgta alólam a lábam
Mondtam, h nekem is hiányzott