Hát ezek után remélem, hogy jönnek a kőkemény mínuszok, mert egy pocsolyányi méretű darab jégen nem valami élvezetes korizni De jobb, mint a semmi Ha nem lesz fagy, úgyis megyek. Meg ráncigálom magammal Brekit is
sima koripálya, ez a bentin van, azon vannak a meccsek is úgyh gondolom valami gyári méret lehet, de nekem ilyenekhez nincs érzékem,h most megmonnyam, h hány méterszer mennyi
Ha van korid, akkor oké, a belépő ezres, és akkor úgy végig tudsz korizni, kölcsönözni rossz.
Lehet, h megyünk jövő héten is, csak az még nem biztos. Meg még nem tudjuk, h az már a kinti pályán lesz-e vagy még mindig bent.
Elég jó Mondtam Brekinek, hogy kéne menni Miskolcra műjégre majd, ha nem fagy be otthon semmi. Azt mondta van kedve, szóval szerintem csak idő kérdése. Egyébként mekkora ez a pálya, amin voltatok? Van akkora, hogy érdemes felmennem Miskolcra érte? Mennyibe kerül?
Az újság az, hogy gyakon vagyok már megint, unalmas már megint, szar idő van már megint. De sebaj, holnap megyek végre korcsolyázni, az éven először Tegnap este meg bekóstoltuk a nemrég kifőtt sárgabarackot, elég jó Meg negyed 1ig gamelés közben lehúztunk egy üveg, jelen esetben 1 liter 12%os ZIP márkájú ukrán sört Jó cucc. Ennyi az annyi.
háj evribádi
Miújság álomórosok?
Hehe én vagy 3kor feküdtem le, de már túlvagyok egy ZHn, du 5:45ig van időm megvilágosodni biomatekból , meg megírni a környezettant
Dehogy is....
Ezt 20ért vettem, 1x volt a csákón, mint ha új lett volna olyan volt!
De nagyon nagy volt meg nagyon merev és nem jött be!
Gyorsan el is adtam árában!
Ha van korid, akkor oké, a belépő ezres, és akkor úgy végig tudsz korizni, kölcsönözni rossz.
Lehet, h megyünk jövő héten is, csak az még nem biztos. Meg még nem tudjuk, h az már a kinti pályán lesz-e vagy még mindig bent.
Miújság álomórosok?
Hehe én vagy 3kor feküdtem le, de már túlvagyok egy ZHn, du 5:45ig van időm megvilágosodni biomatekból , meg megírni a környezettant
Ezt 20ért vettem, 1x volt a csákón, mint ha új lett volna olyan volt!
De nagyon nagy volt meg nagyon merev és nem jött be!
Gyorsan el is adtam árában!
pedig akartam
Nagy volt rám, és kibaszottul nem bírtam benne motorozni
Pedig alkalmi vétel volt!
Áhh titta büszke köszméte vagyok magamrááá
Kibírtam,h csak két kajlamétert mentem motorral ma, és le bírtam szállni