Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alig várom már h 20 fok fölé kússzon a napi maximum! Wááá de jó lesz!
de a xenon mégjobban világítana:) és csak akkor veszem meg ha majd át tudom rakni a 660asba...
Jó dolog Alig várom, hogy meglegyen az új pár féktárcsám előre, olyanokat fogok fékezni Egy kedvenc érzésem, mikor a gumi deformálódik
há meleg vót
Szépjóestétkívánok mindenkinek Mi a helyzet? Hogy vagytok?
Azt hogy sikerült?
Nekem máma vörösen izzott a féktárcsám
Hát nem tudom...
Van értelme szerinted?
A mostani is elég jól világít!
Jaja, ahogy nézem az XT-n nagyobb sikere volt... bár én most gondolkozok nagyon a xenon-on... igazából csak az tart vissza hogy nem nagyon akarok már költeni a kis XT-re... viszont ha ugyan olyan cucc kell a 660ashoz is mint a 125öshöz, akkor még szezon előtt lehet, hogy meglepem magam...
Ó de jó volt kicsit kimenni
Kicseréltem a halogént és kimentem megörökíteni!
Nem valami egetrengetőensokkalkibaszottjobb, inkámm csak másabb picit!
Nem olyan mint az xt-nél volt hogy nem látok, mostmár látok!
Ajajj jól beindultál.
MÍvel?))))
neszóóójjjáááábeeeeeeee
szanaösszevisszaszééééét szopattam egész miskolcoooott

nyeheheheheeeeeeeeeeeeee
vááááááááááááááááááááááááááá
Hát igen ez a baj hogy azokhoz kell olyan baszás is!
Világos, csak ugye a fék kerül alulra, a kuplung felülre, és a robesz pumpa az általában saját tartályos, és nem fog elférni a kuplungkartól, és nem biztos, h olcsóbb lesz, de próba cseresznye!
Legelőször nekem is egy 2dugós honda NSR nyereg volt hátul, és nem volt rossz, de egy négydugós nagyságrendekkel jobbat fog! Ja, és számolj még egy kb 2 m hosszú fémfékcsővel, ami fittingekkel együtt kb 12-14 eft, ajánlom az X-bike-ot!
ha vastag anélkülit veszel akkor kell venned magasítót mint nekem van 10 e ft vagy pedig esztergáltatni eggyet és úgy olcsóbb is
egyébként én a vastagra tippelek nem sokat értek hozzá de az összes crossgépen az van !
Jah, az más!
Mosz hogy mostam a gépest, észrevettem hogy a kormányomban is van egy kis kanyar!
Mondtad hogy szarok ezek a gyári vékony kormányok!
Mit érdemes venni?
Meg vékony merevtős, vagy vastag anélküli?
Az ugyanaz. Mád és Rátka között, de Rátka felett van, így annak mondják.
ahha értem
csak én olcsót akarok :D nem sok manim van és úgyvéltem hogy a robszié olcsóbb valamivel
am én hátra csak egy aprilia elsőféket fogok tenni 2 dugós csak remélem elég lesz annyira úgyse vagyok még profi
Szép tiszta lett
Bár most nem voltam olyan alapos, nem tisztítottam láncot meg semmi ilyesmi, de így legalább nem úgy néz ki mint egy cross gép
Rátkán hol van a cross pálya?
A mádit azt tudom de ennyi!
Jaja, valszeg koszos, segíteni szokott, ha kiveszed a fékbetétet, és tisztítósprével megnyomatod a dugókat, ill megmozgatod őket, esetleg egy hangyafasznyi WD40 a peremükbe...
Énis kigurulok a pittel haverokkal a rátkai krosszpályára.
Feco nincs ötleted mi van akkor ha lenyomom a féket és nem jön vissza a fékpofa?
hátha nem kéne darabokra szedni, mert ha nincs más az lesz.
szétszedés tisztitás olajcsere