Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

öööööööööööö... erre nincs megfelelő szmájli. De azért megpróbálom körbeírni "ahülyeségmiattifáradtságtóllemarjaazarcátés
levegőértkapkodvaaföldönfetrengvekönnyezikaröhög
annyi a jó benne, h ha kérdezték simán mondtuk,h részegek vagyunk... pedig ha tudnák, h ez az alap.......
Tejóééééég
hmmm... ha nagyon megkattanunk, szokásunk elkezdeni telefonálgatni, kolitelefonon...
Egyik, amit szoktam,h írtam egy tesztet (már 26 kérdéses) És találomra telefonálunk, mint XY végzős biológus hallgató, h segítsenek már egy picit, diplomamunkámhoz kellene, h válaszolgassanak nekem egy kérdőívre.
Téma: Huszonévesek szexuális szokásai . . .
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSSSS
SSS
Ami a legdurvább, h a sok balfasz mindig beveszi, és minden kérdésre válaszolnak
Kegyetlen
Aztán még olyat is szoktam, h ha pasi veszi fel mondom neki, h szaladjon már fel a piros melltartómmal, amit a múltkor otthagytam, mert bulira készülünk, és sürgősen kellene
És a tegnapi áldozattal el tudtam hitetni, h milyenfasza volt minden, és h mennyira haragszok, h nem emlékszik rám (Nórikára ) Pedig nekem mennyire nagy élmény volt,mikor ez meg az....
És megbeszéltük,h akkor lejön a koli elé, és váááááá néztük a tanulóból, télleg lement, járkált összevissza
Aztán még végül össze is futottunk vele....
Jah de ahogy bementünk a tanulóba, sötét volt, és mi egyből baromkodtunk és csak utána tűnt fel, h vannak a kanapén, mikor a csaj leugrott a pasiról . . . .
jáááááj mi meg megint alkottunk éjszakaaaaaaaaaaaaaaaa
Kész, kész nagyon kész, már azért hajnal háromra rendesen elkezdtünk gondolkozni, h mi lesz velünk, ha kiszekkkssszualizálnak minket a koliból...
Jahh és még egy ki eksönt is sikerült megzavarnunk, ráadásul még nem is az első pillanatban vettük észre magunkat....
Jahh és most nem csak értetlenkedtek, hanem komolyan le is jöttek, de nem hozták a pirosmelltartóóóóttt . . . .
micsináltál cshaje? MEghallgattad a malacorrot?
Én is arra fognám
Jóóvanmá! Nem mindenkinek csak az a dolga h unatkozzon! Amugy meg épitik a wifis hálózatot a koliba és nem volt net...
szép jó reggelt uraim
vitkabácsi én itt leszek egy órácskát megint infóm van...
Jóóóóó regggelt BAZmegye. Megint fél napot kell rátok várnom?
Jó okés ott a pont! Na jóccakát mindenkinek. Megyek mert ma közölték, hogy 2 hét múlva 2 tárgyból egyszerre szigorlatozom. és holnap elő kell keríteni a tanulnivalót. És még be kell járnom a fél megyét... Üdv mégegyszer!
de nem szakácsnak tanulok baszod
... és még a gyomrodat is telepakolhatod vele.
Lehet,hogy nagyobb hasznát veszed...
mit tegyen egy kezdő villamosmérnök , haladó elektrotechnikus

csináljak rántottát inkább? ? ?
Mi a szitu B.A.Z. megyében? Látom kósza áramok szexualizálódnak. Nem mondta még neked senki hogy ne szórakozz az árammal?
és méghozzá fülönbaszott!
Úgy látom nem eléggé, mert itt írogatsz
Szöges gumival milyen fasza lenne már ugyanez!

( amugy most bszott meg az áram, a kurvaanyját aszittem beszarok )
Ez azért durva. Én félteném a motorom... Elvégre nem állnak otthon a milliók. De ha egy szoba tele lenne 10 vagy 20ezressel akkor lehet én is motoroznék hóban. Ki tudja.
Hát ekkorában MÉG én sem!
sexy R6
NAh am ja, hóesésben már mentem, de ekkora hóban MÉG nem
Na tessék, nem csak mi vagyunk ilyen "őrültek"

legolcsóbb koptató az sm csimmához 9000Ft!
Szerintem inkább nem azt választom mert ha elkopik sose veszek másikat!