Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja meg jut eszembe, Breki mondott pár szót a húgodról Szeptembertől Miksolcon leszek
ÚÚÚ középsőnek lenni a legrosszabb
Nekem van mindkettő Bátyám is meg hugom is, szóval tudom mivel jár ez...
Egy bátyus pedig jó dolog, én már csak tudom Kivéve mikor a hugi hisztizik, akkora a szája mint a bécsi kapu, mindent rád ken, beárul a szüleidnek, mikor pasija van meg Pesten tanul ő az Isten a családban és neked vele és a pasijával kell laknod
Én nem futtatom Ez a képe iwiwen van kint, szóval bárki megnézheti, én csak beraktam ide
Hogy sztárolod már, tudja tesód, hogy így futtatod?
ááááááááálllatok vagytok :D
mostmár örülök, h nincs bátyám :D Pedig mindig azt akartam :D
Az egy dolog, de apámnak olyan lapát keze van
Erre van egy jó megoldás. Este dugod, nappal húgod.
Ő az. Csak simán az a kibaszottul elképesztően brutális kategória. Néha sajnálom, hogy a húgom Mondjuk a képen annyira nem látszik
Na akkor mutassad csak befele azonnal!
Az előbbi, az egyetlen csaj az albiban tesóm Kibaszott jó nő nem mondom, de mégiscsak a húgom
Ez kurva nagy Nemtom hogy tudja így egy darabban löttyinteni
Osztán számítógéppel jáccottá, vagy legalább valami jó csajjal e?
És az első is én vagyok Kőkemény 4 óra alvás után gyak. Kicsit elhúzódott a gamelés
Most én nyertem
Rendben, köszi.
úú hát észrevettem már pedig direkt meg is néztem előtte, na nembaj ez marad mert ez jobb minőségű!

kötsög jutub meg letiltotta a hangot azé hittem azt hogy nincs fent de nem itt hanem ott na de meg ott is fent van ugyhogy mindenhol
Ez már volt fent...:D szeggyé kavingtont! De am kurvajó videó! V 3szor tuti megnéztem annó...
én meg feltoltam egy régi vidit a régi simsonomról

link
Mentem ma a simóval
Kicsit átrendeztem vele a füvet
Nem költöztem el, csak a kettes vonattal jöttem Pestre most. Ott is ilyen jó meleg van?
Huhúhh benneteket az influenza új válfaja fertőzhetett meg, talán valami agysejtrágó manó,javaslom menjetek le és simogassátok meg a motorokat, belefér egy cigi is az "aktus" után, talán gyógyúltan jösztök vissza a monitor elé . Egyébként tetszik az itteni hangulat