Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez eredeti a Szandrától
Nem beszóóóniiiiiiiii
Ezt már láttam, ojjan a kép, mintha photosoppal széthúzták vónaja szád!
teljesen ilyen:
nekem van egy ilyen képem....
úgy vigyorgok, h az egész ábrázatomat megvilágítja . . . .

(nemnagyonmegijedni!)
Szerintem nekem a 10 már megvolt
De hogy még vagy 10x megnézem az tuti!
Emeld négytre, szorozd meg 32vel és ha ez megvan siettesd egy kicsit!
Én most pislogom végig először...hosszú, és gyökkettővel gyün.
Hehe, ezt már v 5ször énis megnéztem... na jó lehet h 10szer...
Pssszt, biztos másik idősíkban van, és mi nem látjuk!, Ne zökkentsük ki a transzból!
Mien videót?
Én úgy szeretem ezt a videót!
Alám miért nem adnak ilyen motort, ilyen oktatóval, 1 hétvégére?
pibike.hu-n megtalálod rögtön a főoldalon, ott van sok technikai info...Rockstar sport 140
Nekem a simsonon fék sincsen, nem még féklámpa
PitBikeokat énis nagyon csipázom... sztem ha lehetőségem lesz be is szerzek 1et csapatós gépnek! Tied mennyibe fájt? És mit lehet tudni róla?
Biztos pislognak is szemből a seriffek, h dikk, de gyósan gyün szembejazabicikli!
Féklámpa? Tompitott és Reflektor? Műkszik minden? ; nem hiszem el amugy h igy tolod... nekem DT-n egyszer szarakodott a féklámpám, köcsög sünök ki is szurtak... és annyiért egyezkedtem meg alkudoztam velük majdnem egy órát... de szerencsére elküldtek a picsába, (szó szerint) (büntetés nélkül)
Ha nem esik, vagy neaggyisten süt a nap, pont leszarom, h épp halálomon vagyok, akkor is kimegyek!
Jaja, vagy mint a fogkrémreklámban, vigyorgok erősen, és jobban világít a fogam, mint a semmihh.
akármikor, akármikor...... aztán meg beteg leszel
Akármikor...
Számolgatom énis, h kb 3 hét alatt kimotoroztam 3 tankot ebből a kis lekvárból, az 3x4 litty, ami 12, és 2 literes fogyasztással számolva az 600 km
Nagyrészt piciny városkámban...
na mondjuk jah, ehhez még foghattál volna egy marék szentjancsit
anyáááááááámm.. de nagyon vagány lett
Háát, világítás témában ezúttal sem vittem túlzásba...