Én valamelyik nap a tscóből jöttem így!
Nem vittem táskát, de ez a pénztár után jutott eszembe
Vettem teszkós szatyrot és a bal tökörre akasztottam, 100 felett nagyon hülye hangja volt
Pont ott ugrana ki ahol a legnagyobb a tömeg. Félrehúzódik, motort letámaszt, majd az út közepén birkózik a megvadult ponttyal és végül leteperi és visszatuszkolja a szatyorba. Hmmm vagy a ponty teperi le Szandrát?!
Hát az elején majdnem így ment A fénymásoló a halál faszáért nem akarta azt csinálni, amit mondtam neki. Megnyomtam, hogy mit akarok, A4ről A3ra váltani, erre csak pittyogott egyet és nem csinált semmit. Úgyhogy volt "ne pittyogjál, másoljál"
Na végre már van egy kis élet. Persze mikor élet van pont akkor fénymásolok le 5 újságot 3 példányban a reggeli sajtószemléhez. Bazz Egy óráig álltam a rohadt fénymásoló előtt. Alig várom, hogy hazaérjek, a tököm ki van már Pesttel péntek tiszteletére megint. Már csak 2 hét
nem, azt terveztem, h kettővel köv héten kétszer is fel kellene mennem Debbe, úgyh akkor majd megyek moccal, ésakkor már több is lesz, mint 1000.
Habár nem tom mi lesz belőle, mert este úgy fogadott öcsém, h nyakamba ugrott, h dejóóóó jöv héttől havazik....
Hát mondtam neki, h sztem is fantasztikus...
De ha jobban belegondolok, nemrég beszéltük a havas képeket.....
jááááájjjj jááááááájjj jáááááááááááááájjjjj most majdnem meghaltam....
huh, Csátra halat kell vinnem maméákhoz... fel akartam tenni a szatyrot a motorra, de áááá kiugrott a kezemből.......
aztaretek... fhuu.. azt valahogy nem mondták, h ez még él...
uhristen, majdnem szívszédülést kaptam....
De amúgy nevetős
Nem vittem táskát, de ez a pénztár után jutott eszembe
Vettem teszkós szatyrot és a bal tökörre akasztottam, 100 felett nagyon hülye hangja volt
http://www.youtube.com/watch?v...
Habár nem tom mi lesz belőle, mert este úgy fogadott öcsém, h nyakamba ugrott, h dejóóóó jöv héttől havazik....
Hát mondtam neki, h sztem is fantasztikus...
De ha jobban belegondolok, nemrég beszéltük a havas képeket.....
Na mentem sziasztoooook
huh, Csátra halat kell vinnem maméákhoz... fel akartam tenni a szatyrot a motorra, de áááá kiugrott a kezemből.......
aztaretek... fhuu.. azt valahogy nem mondták, h ez még él...
uhristen, majdnem szívszédülést kaptam....
Már beszélgettünk egy sort Asszonta még mindig szeret
Először megyek Csátra, utána meg majd koradélután Miskolcra. Ennyi a tuti, de félek, h közte is végig gurulni fogok
Minnyá megyek motorozniiiiiiiiiiii
Vagy lehet nekem teszkós gugli van?