Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt mindenki nézne mint hal a szatyorba!
Vannak benne kibaszott jók is de azért van ami nem volt vicces, pl autó balesetek stb.
De amúgy nevetős
Én valamelyik nap a tscóből jöttem így!
Nem vittem táskát, de ez a pénztár után jutott eszembe
Vettem teszkós szatyrot és a bal tökörre akasztottam, 100 felett nagyon hülye hangja volt
Bazd ki én is beleszaladtam!
Ezen szakadtam. Bakker, ennyi állatot.
Pont ott ugrana ki ahol a legnagyobb a tömeg. Félrehúzódik, motort letámaszt, majd az út közepén birkózik a megvadult ponttyal és végül leteperi és visszatuszkolja a szatyorba. Hmmm vagy a ponty teperi le Szandrát?!
Hát az elején majdnem így ment A fénymásoló a halál faszáért nem akarta azt csinálni, amit mondtam neki. Megnyomtam, hogy mit akarok, A4ről A3ra váltani, erre csak pittyogott egyet és nem csinált semmit. Úgyhogy volt "ne pittyogjál, másoljál"
De azért te nem így fénymásoltál, ugye?
http://www.youtube.com/watch?v...
Na végre már van egy kis élet. Persze mikor élet van pont akkor fénymásolok le 5 újságot 3 példányban a reggeli sajtószemléhez. Bazz Egy óráig álltam a rohadt fénymásoló előtt. Alig várom, hogy hazaérjek, a tököm ki van már Pesttel péntek tiszteletére megint. Már csak 2 hét
JAJA! Belölem is kitört a röhögés! Ponty kiugrik Szandra kezéből!
Hát, most elképzeltem egy szép fekete macskalámpás NSR-t, nyergében egy dögös csajjal, és a kormányra akasztva egy szatyor élő hal...
nem, azt terveztem, h kettővel köv héten kétszer is fel kellene mennem Debbe, úgyh akkor majd megyek moccal, ésakkor már több is lesz, mint 1000.
Habár nem tom mi lesz belőle, mert este úgy fogadott öcsém, h nyakamba ugrott, h dejóóóó jöv héttől havazik....
Hát mondtam neki, h sztem is fantasztikus...
De ha jobban belegondolok, nemrég beszéltük a havas képeket.....

Na mentem sziasztoooook
jááááájjjj jááááááájjj jáááááááááááááájjjjj most majdnem meghaltam....
huh, Csátra halat kell vinnem maméákhoz... fel akartam tenni a szatyrot a motorra, de áááá kiugrott a kezemből.......
aztaretek... fhuu.. azt valahogy nem mondták, h ez még él...
uhristen, majdnem szívszédülést kaptam....
Gyere velem! Kisvárda? Na-na:P Ha jösz már be is lesz járatva a drágaságod...:P
jááááááááájjjjjj már felébresztettem már rötyöööööööggg
Már beszélgettünk egy sort Asszonta még mindig szeret

Először megyek Csátra, utána meg majd koradélután Miskolcra. Ennyi a tuti, de félek, h közte is végig gurulni fogok
Lacikának megmutattam, azóta sztem már minden ismerősét végigszivatta vele....
Osztán merre lesz a gurulás?
fúúúúúj ezt velem is eljátszották már
Jó reggelt :)
Minnyá megyek motorozniiiiiiiiiiii
gugli, képkereső, domb, első kép nagy méretben...
Wőőh, reggelt! A félév során először nem késtem számtecról!
Na, fasza, már megvan...bazzzzzzzz
Én nemértem azteta dombot, minek kéne bejönni?
Vagy lehet nekem teszkós gugli van?
Kínek melyik időpont lenne a jó?Nekem csak a hétvégék és akkor is inkább a délután,mert sajnos úgy dolgozom a borsodchembe.
XD 10 perc arra se h megjöjjön a kedvem