Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg a hátsó idomot meg mindent...
Azt mondta hogy le akarja!
Mondtuk is neki hogy akkor megnézheti a felnit!
szerinted ő le akarta durrantani?

a legnagyobb hülyeség a ledurrantás motoron, összebasz mindent gumival vagy a drótszál szétkúr mindent...
"Erre senki nem gondolt"
Csak okosan...

http://www.youtube.com/watch?v...
már lecsaptak rá, de akkor ha lesz legközelebb, szólok!
erre az ER6Fre én is emléxxxek xD
Na mieza nagy kihaltság? Beáállt a fagyhalál vagy mi? Mindenki elköltözött délre?
Felénk szerencsére nem esik a hó... szép tiszta száraz idő van... 0fok környéki hőmérséklettel...
Jó reggelt :)
Az hagyán hogy tegnap sün akciót rendeztem miskolcon magamnak mára még nyomokban havat is látok az utakon
Esik a hó
Jóó REEEEEEEGGELT BORSOD!Megint nagyon szép idő van motorozásra)))) Jégmocizásra!
Az útolsó vers(dallas) tapasztalat tehát rólad szól?))))
LÁTOMÁS

Kimegyek a kertbe,
Apám - látom - ás.

DÜH

Dühös vagyok mint egy bika
Kitágult az orrom lika

OLAJ ÉS GÁZ AVAGY DALLAS ÉS AZ IMPOTENCIA

Az élet csak egy film; olyan mint a Dallas,
S benne néha Te is kudarcokat vallasz.
A lányokat folyton lakásodra hordod,
hogy megmutasd nekik csodás fúrótornyod.
Próbafúrást végzel, nem egyet nem százat,
s persze aztán végűl tátod majd a szádat,
amikor először olajkutad sztrájkol,
s neked csak ennyi tör elő majd a szádból:
kedvesem ma inkább aludj másik ágyban,
úgy érzem ezúttal olaj helyett gáz van!
Megtanultam gumit füstölni! Videóm meg képem is van
Szandra ha itt vagy! Nem túl rég ajánlgattál üzifalon iwiw meghívót. Esetleg megvan még?
Budapest, Astoria, metrófeljáratban volt egy fényképező automata. kiválasztottuk a "vicces kép" opciót egy üveg vodka utáni eredmény:
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani Miskolc és környékén motorbontót? Vagy ismertek a közelben valakit, aki vállal idomok legyártását... és olcsón dolgozik?
Háááháááá a köd előttünk füst utánunk túra óta először beindítottam a drágámat Egész könnyen ment, első gombnyomásra beröffent. Amúgy meg nesze neked olajhűtő, 10 perc után alig volt a kék felett a mutató, meg mikor kinyitott a termosztát megint úgy lehűlt, hogy nemigaz. Már melegen pörgetem, pörgetem csak hrrrr hrrrr hrrr hrrr nem megy. Percet várok még mindig hrr hrr hrr ANYÁD koppgáz pukk méterláng kobméter füst és lám lett helyrejött. A kawasakikhoz érteni kell Csak már hallani a vezérműláncot egy kicsit Szólok is a Big Bang Kawasakinak
De kibaszott jó volt ma is!
Találtam pár hozzám hasonlóan elvetemült, nem "kivonatom télire hogy olcsóbb legyen" srácot
Persze. MSN-en megdumáljuk majd pontosan ok?
átutalással kifizetem elküdöd? nameg mekkorah?
Mármint a ponyvára gondolsz?
3000ft
szkröcscs hogyé adod azt a motor vakarót?