Úgy látom mindenkinél más működik. Én mikor hajnalban mattrészégen hazatántorgok, mindig eszek valamit lefekvés előtt. Valamiért az van, ha alkoholos befolyás alatt megyek haza, mindig éhes leszek.
Meg amit utálok, az a rohadt forgás Ha sikerül elég rendesen beakasztani, mindig az van, hogy hazajövök, lefekszek az ágyamba és elindul körbe a szoba Nagyon szar Ráadásul nekem a másnap sem a fejfájást jelenti, hanem azt, hogy szédülök Volt olyan, hogy fél7kor felébredtem, de 11ig nem mertem vízszintesből felállni, de még felülni sem, mert a WC-ig nem lett volna időm elrohanni.
Mien elnapolás! Ha már fennmaradtam Miskolcon tartsuk meg! Am meg gyüsződik a 2 csaj, meg mi... Szaki még estig meggyógyul:) Lacika te meg ne nyavajogjááá!
Az a lényeg hogy egy áttombolt éjszaka után jobb a rókát elengedni, mint egész éjjel tartogatni!
Mert időt nyersz vele!
Ha üres gyomorral fekszel akkor a szervezet elkezd méregteleníteni és talán már reggel tudsz is harapni egy pár falatot anélkül hogy visszaköszönne!
Ha viszont teli a bendő akkor a szervezetnek először azt a töménytelen mennyiségű mérget kell átdolgozni a májon és a vesén!
Ez utóbbival általában reggelig nem végez így zombulás van egész nap!
DE:
Sok éves tapasztalattal a hátam mögött kifejlesztettem egy technikát ami aránylag megmenti a másnapot!
Csakk annyit kell tenni hogy lefekvés előtt kizavarni a rókát, bevágni egy tejfölt kenyérrel és alvás!
Másnap sok cukrosat kell inni pl.: jó cukros kamillateát!
Ez fokozza a májműködést és hamarabb rendbetesz!
Persze ha kibaszott jó az este és teleport van, akkor mind1
Hát akkor most hogyisvanez? A haverjaim bebasznak, széthánnyák magukat, reggel meg olyan másnapos mindegyik, hogy pusztulnak meg. Én is bebaszok velük, nem hányok és másnap reggel nem nagyon van bajom. Nálam a titok az, hogy enni kell piálás közben kevesével, mindig egy-egy pogácsát vagy sütit, vagy kis szenvdvicset és nem szabad túl sok mindent összeinni. Így általában nem szokott baj lenni.
de unokatesóim szintén tapasztalt pálinkafogyasztók mondták hgogy majd idővel kinövöm, nekik is ilyen volt
Meg amit utálok, az a rohadt forgás Ha sikerül elég rendesen beakasztani, mindig az van, hogy hazajövök, lefekszek az ágyamba és elindul körbe a szoba Nagyon szar Ráadásul nekem a másnap sem a fejfájást jelenti, hanem azt, hogy szédülök Volt olyan, hogy fél7kor felébredtem, de 11ig nem mertem vízszintesből felállni, de még felülni sem, mert a WC-ig nem lett volna időm elrohanni.
Nekem még 3. nap is van ha teleportálok!
Sőt, alkohol mérgezés után vagy 1 hétig feküdtem!
deci rum sör kis bor meg pár kommersz feles körte szilva és kész is a flesshatás
bebaszok reggel felkelek egy tál leves oszt semmi bajom
SŐT, IGYÁL PÁLINKÁT, és ne szinezett szarokat!
Mert időt nyersz vele!
Ha üres gyomorral fekszel akkor a szervezet elkezd méregteleníteni és talán már reggel tudsz is harapni egy pár falatot anélkül hogy visszaköszönne!
Ha viszont teli a bendő akkor a szervezetnek először azt a töménytelen mennyiségű mérget kell átdolgozni a májon és a vesén!
Ez utóbbival általában reggelig nem végez így zombulás van egész nap!
DE:
Sok éves tapasztalattal a hátam mögött kifejlesztettem egy technikát ami aránylag megmenti a másnapot!
Csakk annyit kell tenni hogy lefekvés előtt kizavarni a rókát, bevágni egy tejfölt kenyérrel és alvás!
Másnap sok cukrosat kell inni pl.: jó cukros kamillateát!
Ez fokozza a májműködést és hamarabb rendbetesz!
Persze ha kibaszott jó az este és teleport van, akkor mind1
vvan ugy meg hogy akármenyit iszok még berúgni sem bírok. függ attól milyen a kedvem menyit ettem mitettem meg mikor
Mert ha nem hánysz, buktad a másnapot!