Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Randizni akartok ?
Akar tőled a nyavalya bármit is. Nem vagyok én melegszendvicsevő...
Hülye. A multkor beszéltük Kaba és Csobaj távolságát. Na ahhoz adtam hozzá a Csobaj Miskolc távolságot. Erre értettem hogy a fél világot át kell utazni.
Mi van a száddal? Meg mihez adtál mit? Meg amúgy is most mivan? Nem vágom mit akarsz.
Ongát vágom merre van. Ha nagyihoz megyek Szikszóra akkor Ongán keresztül járok. Az tényleg nem sok....
Jó a multkori számhoz hozzáadtam a csobaj miskóc távot. de rájöttem hogy másfelé is lehet jönni.
Te miről beszélsz? Vonattal 170km közúton 120km. Ez ló*asz.
Na akkor én megse szóllalok 10km-terrel :) 3perc a dt-vel beérni :)
megvagy
amitől CITY

semmitől
jó bammeg neked a fél világot át kell utazni ... Nekem durván 40-45 perc ótóval. Innen úgy sincs tömegközlekedés
Mitől nyú gönc?
Te sem lax olyan túl messze. Aránylag meg én se.
én is 70km-re lakok durván. Csobaj city, a két metropolis Prügy és Taktabáj után. Itt fogták el a nagy "vállalkozókat" akik a híradóban is benne voltak a "kamatospénz" botránnyal kapcsolatban. Öröm volt nézni. Kár hogy már kint vannak. De pont láttam ahogy az S Mergát rakták az ótómentőre
NEW GÖNC CITY
Miért te honnan osonsz?
áh ittvagyok egy köpésre, mijaza 70 km
Jáj dicsak buksi de jó már nektek... Ti ott vagytok miskolcon, vagy legalábbis a környéken.
ASD:AS:DA:SD:ASD:ADAS:DD:ASD:

addmegaszámod enyém 06308278943 csörgessmeg most nem veszem fel.

oszt ha felszáltál hivj vagy ha nemtudsz csörgess :D
bealapozunk a vonaton
Ha te tudnád hogy ugyan azzal a vonattal megyünk :D Mivel nekem is 20:55re van bent mivel Ongán szálok fel
na mostmár legalább tudom hogy kivagy

a parasztelosztó ( búzatér) mögött a pláza mellett.

egy parkolóban fogunk találkozni gyalogosan ? ! ? ! ?
Hol van ez a szavanna? Meg akkor hol találkozunk?
a hülyeségeddel görbited a teret!
gönc - miskolc között 5percet görbül a tér
nem 20:55-re, mitvariálszmáá?!