Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kutyafájátneki
Aki keresett gixx fájtert, és kérdeztem tőle? Még nem válaszolt...
az adásvételes topicban a szétesikszer fájter után érdeklődőnek nem tetszik a géped?
Pina!
Az jó ...állítólag.
Most kezdek faszán lenni, már csaptam is egy kört a pittel, meg azzal jöttem melózni.
Az sxv-n végre ma beindult a hátsófék projekt, fater esztergált egy távtartót a gyári helyére, ahhoz hegesztődik majd hozzá a két féknyerget tartó konzol. De persze még azt is le kell sablonozni kartonból, majd valami vékonyabb lemezből, és a végén egy legalább 4-5 mm-es vaslapból. Hétvégére szeretném megcsinálni.
hát akkor mondjál valami jót

meggyógyultál már?

az sxv-n milyen gépmunkára lenne szükséged vagy mit is kell csinálni azzal a fékkel?
KirályT!
Találtam neked egy egész használhatónak tűnő háccsógumeszt!
A minta még rendőrbiztos, nálad szerintem vagy 3-4 ezret elmenne, 150/60-as asszem, eltetettem neked...
Jaja, este nyócig vagyok...
csáó

majd leszel msn-en ?
hogy lebenyolítsuk az anyagiakat a kipuffal kapcsban ?
Szevacsek BAZmegye!
jah és nem tud valaki véletlen egy rajtszám táblát olcsón ?
szín nem lényeg akár karcos is lehet
hááát benéztem mostm it tegyek vége volt az órámnak

am képzeljétek hétvégén majdnem rendszám nélkül maradtam
ezért nem jó vinni crossolni ilyen dolgokat
Azt néztem én is. Benézett 3 percre
bazd ez gyors volt :D
nah megyek én
vége az órámnak
jók legyetek
jó reggelt mindenkinek
miújság ? :D
rég írtam nektek
Nekem apám kocsit mosott mhéten, és lemosta a motorom is! Igaz nem volt túl alapos, de naggyából lemosta! Azóta meg nem volt időm a téli álom előtti nagy fürdetésre! De majd talán most hétvégén... Mellesleg én se vagyok a toppon ma... pedig aludtam 4ésfél órát...
én meg minnyá mehetek órára, aztán 6ig haza se jövök... úgyh tankolok
Mivel nekem most téli pihenő jön, így a minden testrészre kiterjedő alaposnál alaposabb nagymosás esedékes. De legalább szép lesz

Bakker alszok el
hát fogkefe-szinten én most még biztos nem fogom lemosni... egyelőre csak ne legyen túl disznóól, és kész, mert úgyis minden hétvégén csak termelem rá az új adag retket... majd ha télleg beáll a jégkorszak, vagy annyira jó idő lesz,h már majd normálisan lehet menni motorozni, akkor megfürgyüüünk, h ne szégyenkezzünk
Nekem az eső nem lemossa, hanem jó speed gép révén orrán-száján folyik esős menet után a sáros víz, szóval fogkefe a kézbe, idom le és súrolhatom 3 órán át.
hát én meg azóta úgy eláztam vele, h teljesen lemosta az eső, már csak áttöröltem.... Már csak alulról kell majd mosni . . . Majd beültetem lávióóóórba
Nekem is tiszta mocsok azóta, vasárnap akartam lemosni, de beteg voltam, meg az eső is esett, szóval felejtős. Pedig ráférne már a nagymosás, mert szegény tényleg nagyon mocskos.
Itt is 9 fok van, de remélem esni nem akar, vagy ha mégis akkor 4-ig legyünk túl rajta, mert még a múltkori mocizásunk óta tiszta retek szegény és már nagyon le akarom mosni...
Motorral mentél melóba? Itt december 1 tiszteletére 9 fok eső