Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én tegnap voltam hiperaktív motoroztam is, 80 km városon belül... Ma meg le akarom mosni, így azzal jöttem most melózni is...
Nem tom velem meg mi van, de teljesen minden ok Úgy látszik, néha télleg ki kell hagyni pár éjszakát, sokkal fittebb vagyok, mint amúgy úgy általában keddreggel
Jó reggelt Északkelet. Csak én vagyok ilyen hulla? Alig bírtam felkelni
hájevribádi
Shóder klub 4ever. Nagyon nagy volt...
És tényleg. Már rájöttem, mert keresgéltem a neten.
De köszi a pontosítást...
Ez Dodor motorja volt. Normális nevén Fodor Donát, Mocsok Zolival csinálják a Motorshow 1-et. Amúgy Dodor korábban a Superbike magazin szerkesztője volt, szóval nem jártatok messze az igazságtól.
Akkor jól van.
Dehogy....csak poénkodunk.
Nem vagyok én fogorvos, hogy idegeljelek.
Nyugalom! Mint a kakasok, kakaskodtok... Nyugalom a hosszú élet titka...
na zsebaladin. neidegelj
Nem dumáltam, csak tény ként közöltem, hogy nagyon összekeverhetetlenek. Persze ez neked sikerült.
Azon agyalok, hogy kinek a motorja volt...
ki se nagyitottam nedumájjál csakmondom valami csicsagép. azt megnéztem háét nagyonnnemaz
Ég és föld pedig.
ja nem , kevertem a Freon motorjával.
Ez van. És bármennyire furcsa is, nagyon szép hónapok jutnak eszembe a robogós korszakomból. Hiába már nem kéne, meg teljesen megváltoztam, de amikor csapatban huligánkodtunk szomszéd falvakban éjszakánként stb stb, az nagyon jó volt és szivesen gondolok rá vissza. Annyira nem is régen volt egyébként, 2005 szept.-2006 júliusig robogóztam.
a superbike magazinban?
jajajajajjaaaaaa na azaz
Hiszek neked.
hát gratulálok
ez tényleg valami hapsinak a motorja. Valamelyik motoros tv vezetőjének a járgánya volt így kipingálva
Nem, régebben mintha láttam vóón róla képeket, vagy volt tövöben vmi műsorban, vagy kép vagy nem tudom mi, de határozottan rémlik,h pasié