Hát ott én sem akarok ébredni Viszont én hányni nem szoktam. Iszok rendesen, ahogy kell, de hányni utálok, ezért mindig úgy csinálom, hogy ne legyen belőle hányás.
ha már annyit iszol hogy hánysz meg kikúrt másnapos vagy az is valamilyen szinten alkoholmérgezés. persze az emberek azt szokták annak minősíteni amikor a detoxban ébrednek!
Na ott még nem jártam de nem is akarok!
Hát még nem kaptam alkoholmérgezést, de gondolom, hogy utána pár hónapig elfelejteném az piát. Ha nem vagy jól ne menj, inkább kúráld ki magad, én is azt csinálom most. Pihi, barack, Coldrex, neo citran, forróvíz és a többi.
Mivel szükségem volt az árára, így én eladtam az enyémet. De nem gond, örülök a kawának nagyon, meg van mellette egy 1957-es Pannonia TL250 Deluxe Azt szerintem sosem adom el, bár igazából fateré, de rám van bízva. Úgyhogy én úgy tervezem, hogy lesz a főmotorom mindig, most a kawa, remélhetőleg utána a Triumph, utána kitudja mi. Emellé lesz a Pannonia, mert abból kell egy és kész Meg akarok venni vagy egy olcsó 125ös crosst vagy egy pitbike-ot, hogy tudjak gurulni télen, rossz időben terepen. Tervnek jó Majd meglátjuk mi lesz belőle
Komolyan látni kellett volna a pofáját a faszkalapnak mikor odajött tokajban hozzám. És igen nagyon sokmindent kibírtak, kibírnak.
Nem is tervezem hogy eladom. A másik mellett jó lesz az. Mindent szépen felújítok rajta. Kap egy szép festést mert az előző gazdája egy faszi akinek bent állt egy fészerben. És szart rá jó magasról. Esztétikai problémákkal küszködik a srác. De idővel új motort varázsolok belőle...
Semmi rosszallás nem volt a válaszomban, én is imádtam az MZ-met. Csak 12 ló, meg 2t létére nem volt teteje, de ennek ellenére nagyon a szívemhez nőtt. Úgy bőgtem, mikor eladtam, mint még soha Jó kis motorok ezek, akinek nem volt csak az fikázza őket. MZ powa
Félreértés ne essék. Imádom az MZ-met. Sok kellemes percet okozott nekem. Főleg mikor még nem volt rajta műszaki és menekültünk a sünök elől. Vagy most nyáron mikor egy kawás srác odajött gratulálni a motorhoz. Tarcal után mikor a felvonuláson kiértünk a 37esre akkor kicsit megcibáltam a fülét. A srác mellettem volt és nem értette, hogy a motor miért megy ennyire. Aztán az állát fel kellett a sisakkal fogatni. Előtte meg elhordta mindenféle szarnak a motoromat. Na megmutattuk neki.
Ne légy telhetetlen. Örülj hogy kapsz némi levegőt. Te rajzfilmhangú...
Nekem annyi szerencsém van a mocival kapcsolatban hogy amikor motoroztam nem volt sár... Igy nem sáros, csak némi por van rajta. Attól kellene megszabadítani.
Hát úgy látom, hogy nem csak én nem mostam le a gépest, vastagon áll még rajta a múlt heti túra, szerintem vasárnap nagymosás fogkefével és megy széped aludni, szolgált már éppen eleget az éven.
Amúgy meg bakker Úgy látszik a sárgabarack-coldrex-forrózuhany kombó működik, mert ma reggel úgy keltem, hogy zárva volt a szám, nem is volt kiszáradva és az orromon vettem a levegőt A fejhangom még megvan, de lényegesen jobb a helyzet, mint tegnap. Utólag is köszi mindenkinek a pozitív energiát Mondjuk annak örültem volna, ha a Breki-féle tortarecept zsemle nevű hozzávalójával gyógyítgatott volna valami Sam-re való hölgyemény.
Igen én is azon agyaltam, hogy le kellene mosni a motort. Ez csak egy MZ, hála a jó égnek kevés nyűgje van, ill. volt. Megérdemli hogy tisztán nyomja a pihit. A múlt héten kihoztam egy kicsit. Rendesen láttam rajta, hogy örült.
Az jó kérdés hogy merre lesz a menet:D Lacika azt mondta ismer pár jó beülős helyet, 21:15kor találkozunk szavannán... Lesz egy kis Gönci gyilkos itóka... aztán majd kitalálunk vmit... gyere te is! növeljük a létszámot! Meg hozd a hugod is:P
Na ott még nem jártam de nem is akarok!
Ilyen fejem lenne az első 3centes után:
Nem is tervezem hogy eladom. A másik mellett jó lesz az. Mindent szépen felújítok rajta. Kap egy szép festést mert az előző gazdája egy faszi akinek bent állt egy fészerben. És szart rá jó magasról. Esztétikai problémákkal küszködik a srác. De idővel új motort varázsolok belőle...
Nekem annyi szerencsém van a mocival kapcsolatban hogy amikor motoroztam nem volt sár... Igy nem sáros, csak némi por van rajta. Attól kellene megszabadítani.
Amúgy meg bakker Úgy látszik a sárgabarack-coldrex-forrózuhany kombó működik, mert ma reggel úgy keltem, hogy zárva volt a szám, nem is volt kiszáradva és az orromon vettem a levegőt A fejhangom még megvan, de lényegesen jobb a helyzet, mint tegnap. Utólag is köszi mindenkinek a pozitív energiát Mondjuk annak örültem volna, ha a Breki-féle tortarecept zsemle nevű hozzávalójával gyógyítgatott volna valami Sam-re való hölgyemény.
Nem érdekel, megyek ki a mocikhoz!