Nincs igazán allergiám, csak nem szoktam inni. Ez a progi szombat délután lenne? Én csak akkor érnék rája. Péntek nekem kihúzva, szombaton melózok délig.
jóféle ötlet... de ne a klubhelységbe menjünk most, mert akkor Ádámékat is fel kéne zargatni,meg na azért ott nemlenne jó éjszakázni, ha ők mondjuk aludnának.....De amúgy nekem teccccős
én enmtudok jégen izélni korizni vagy hogykellazt nameg lejjebb kibeszéltük hogy most a klubbház az nemokés most hétvégén. de amugy jú igy ebben a felállásban korizás ivás aztán go valami hejre ..
Mivel én nem vagyok otthon Miskolcon, csak egyszerű gondolataim vannak. Mit szólnátok a közös jégpájához? Ökörködnénk egyet, közben aki aka iszogathat(gondoom jó sokan fognak ). Aztán átrohanni valami jó kis clubba, kocsmába, vagy akármilyen szórakozdába, vagy a klubházba (ahol én sosem jártam még, de egyszer szeretnék), és ott múlatni az időt amíg jólesik. ?
én arra jutottam,h minnyá lemegyek a nonstopba, veszek bort, és csinálok forralt bort :D:D:D
Amúgy meg arra,h akkor holnap megérdeklődöm Alexát,h mit szól a péntek estéhez, meg megvárjuk míg Fecó is reagál valamit és akkor kitaláljuk. ok ok ok?
nem, csak mert asssszonták, h én alapból képes vagyok egyfolytában vigyorogni....
De ha iszok.... az már durvább
Akkor azt monnnyááák h "még jó,h van fülem"
nem érdekel semmilyen kényszer had rúgjak be végre elégszer
én másnapos akarok lenni! ! !
most belegondoltam ha nekem ilyen alkoholallergiám lenne akkor az fúú hát tragédialenne , milenne velem bele sem merek gondolni
most amikor kijöttem a korházból nyáron aszondta az orvos meg a papirokon is rajta volt hogy 6 hét szigorú alkohol tilalom! ! !
1 héten belül rottyy...
Amúgy meg arra,h akkor holnap megérdeklődöm Alexát,h mit szól a péntek estéhez, meg megvárjuk míg Fecó is reagál valamit és akkor kitaláljuk. ok ok ok?
De ha iszok.... az már durvább
Akkor azt monnnyááák h "még jó,h van fülem"