Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te amugy meg told má fel a segged msnre beszabehu sztorim van!
csak vicceltem
na azért ne emeld magad Isteni magaságokba és ne essünk túlzásókba! de erröl eszembejutott 1 jó sztory:D hengerek és ütemek számával kapcsolatos... XDXD
a wr az amugy is street legal azaz rendszámos lámpás motor. csak pattintottak alá egy sm szettet
álomvilágban éltél mindeddig azt gondolván hogy az orion az honda a honda pedig orion . de ÉN a nagy (máté) LÁSZLÓ megvilágosítottalak és mostmár emeltfővel járj a világban testvér !
kicsit átfaragva uccára!jó kis gpezet, ha lenne elég pénzem tuti h lenne 1 ilyen is otthon...
De ő a Mi Imink:) a tuareggel
nyugi nem értettelek félre, soha nem is érdekeltek ezek a szarok... de akkor ezek szerint pluszba még tévhitben is éltem
YAMAHA WR 450 F
Ezmiez?
na én eddig téged egy másik Iminek gondoltalak azt hiszem, vagy már nem tudom,h mi van
Szóval veled találkoztam már? Vagy te nem a tuareges Isi vagy?
ne ércsed férre

csak tájékoztattalak hogy ne dőljé be tesem meg más sem ennek a kamufaszomságnak
Akkor ugy mondom h majmolja a hondát, és asszongya rá h "majdnemhonda" így jó-e?
Bocs főnök a tudatlanságom miatt!
Miért ezzel mi a baj?
NINCs olyan hogy honda licences meg yamaha licences, meg semmilyen licences.

A honda nemrégiben kiadott egy közleményt hogy soha semmilyen más gyárnak nem adta ki a terveit meg engedélyeit hogy ilyesmiket csináljon.

Ez csak egy kamu hogy a zződ kínai szarokat kawasakinak a pisorakat meg hondának lehetlessen reklámozni..

ezt olvastam én már nem egy helyen !
ezzel csak az a baj hogy kurvadrága fenntartani..:S ha csak nem teszel bele egy kawa blokkot...
Vagy egy ilyet
jah bocs azhittem a1
Inkább egy ilyen csini szupermotyót hoznál össze te is!
óó bazzzeg de ez hogy meg van csinálva te!
annyir a szánalmasan aprilia sxv majmolás!
Épp ezért kibebaszott jól néz ki