Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem sem jó elvileg, a jövheti ZH adag miatt, de ha a héten nem jelentenek be újabb ZHkat a jöv hétre, akkor picit megzakkanok, és leszarom egy estére/éjszakára az egészet... ennyit már csak megtehetek xD
nekem van erhat! blee! am meg nemkaplak be! viszont a sztiptiz az teccős:D mkoris vicces volt ahogy beleugráltál a ruhába... XD ráadásul azt Vitka is sasolta hála a tekknikának!
ön dönt iszik vagy vezet! ugylátom Lacika döntött és le fog dönteni pár pohárral nahh emberek az a szitu, hogy én hivatalos vagyok hétvégén egy hazalátogatásra... keresztlányom miatt... szóval még énse egészen tudom h hogy is néz ki a hétvégém, de ha bulról van szó mindenképp megpróbálok ugy alakulni hogy jó legyen! de áám, BOB? Szandra am nem azt mondtad h nemjó neked ez a hétvége mert zsufolt? Mert elméletileg nekem is az.... de akkor gyerünk; buli buli;
mivanmi? !
jó akkor csak elhozza mindenki a kedvenc motormakettjét,h legyen mivel játszani, és hűek legyünk magunkhoz
helyes .
arányaiban köll nézni a dógot

a korit a dumát ivást meg aljasodást mind összem lehet kötni de a korit csak a motorozással a motorozást meg nemlehet az aljasodással meg az ivással meg dumálgatni is nehéz motoron ugyhogy azlenne a legjobb ha most kiiktatnánk a motorozást és az összestöbbit megcsinálnánk
kapjál be Brekiiiiiiiiiiiiiiiiiii

gyahh :D Most jutott eszembe, h ha ennyi cucc van rajtam egészestés programban lehetne sztriptizelni . . .
LOOOOOOL
kár hogy mesze lakok miskolciától pedig akármikor felajánlanám a hogy menkjünk hozzám mert van egy kis házacskám amit akármikor szét lehet bulizni

de gyerünk gyerünk akkor pörögjön az agy hogy mi legyen

szesszel meg alkeszkodással tudok támogató lenni meg odafelé fuvarban kocsival. de viszafelé már csak másnap ugye me nemjátszunk iszikvezet-et
akkormár az nsr tán, h legalább a kilátást élvezzem... bár a sok tundracucc... na mind1... kitalálunk vmit
na mivan mi, neked semminemjó? csak azteccik ha csinálom rólad a pózer képeket? am meg nem is nyáladdzok XD de már a végén télleg zsibbadt a nyelvem....
majd valamelyik motor után kötünk akkor, h tudj gurulni
ennyi, én is ezért hoztam fel a dóóógot :)
hééélóóó; ebben az esetben rám is lehet számítani! Nem szivesen, de a csapatért beáldozom magam, és tölthetek egy kis szeszt az arcba
nahh mostmeg elkezd nyáladddzani :)))
Ezazzz Brekiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:):):):):):):):):):):):):))))
)
koliba jöhetek hozzám is:D lehet h akkor nem meek haza szombaton hnem maradok banzájozni, nekem mind1 h kori v aljasodás, v duma, v ivás; csak guruláshoz nincs itt a motorom
nekem az lenne a legjobb ha mind együtt töltenénkegy ilyen bulizós partitájmot és akkor lehetne spanolni ezerrel
jólvanmár most miértkell kicikizni mert ismerkedek...? amugyis, nem mártirkodok, nagylelküen felajánlottam a társaságom! Mert számomra is kellemes időtöltés lenne szabadidőm egy részét Veled tölteni!
én meg kaptam egy videót, amit meg fogok majd neki mutatni eccer :)
én amugy is tervezem egy ideje hogy leugrok hozzá piálgatni...
LOOOOOOOLLL
Biztos örülne... ha addig nem néz falat, akkor meglepetésszerűen beesik egy csapat fagyott motoros xD . . .
TÉNYLEG Apraszaki koléga, ha jössz akkor lenne kivel italozni vinnék egy kis szedret meg barackot.

vagy menjünk a kocsmájába
faja
soha nem vezetek kocsit ittasan
az nekem okés.
De a kocsikázást felejtsük már el piálás utántól....

Többiek? KirályTomi, Vitka, Apraszaki, Alexa?