nekem sem jó elvileg, a jövheti ZH adag miatt, de ha a héten nem jelentenek be újabb ZHkat a jöv hétre, akkor picit megzakkanok, és leszarom egy estére/éjszakára az egészet... ennyit már csak megtehetek xD
nekem van erhat! blee! am meg nemkaplak be! viszont a sztiptiz az teccős:D mkoris vicces volt ahogy beleugráltál a ruhába... XD ráadásul azt Vitka is sasolta hála a tekknikának!
ön dönt iszik vagy vezet! ugylátom Lacika döntött és le fog dönteni pár pohárral nahh emberek az a szitu, hogy én hivatalos vagyok hétvégén egy hazalátogatásra... keresztlányom miatt... szóval még énse egészen tudom h hogy is néz ki a hétvégém, de ha bulról van szó mindenképp megpróbálok ugy alakulni hogy jó legyen! de áám, BOB? Szandra am nem azt mondtad h nemjó neked ez a hétvége mert zsufolt? Mert elméletileg nekem is az.... de akkor gyerünk; buli buli;
mivanmi? !
a korit a dumát ivást meg aljasodást mind összem lehet kötni de a korit csak a motorozással a motorozást meg nemlehet az aljasodással meg az ivással meg dumálgatni is nehéz motoron ugyhogy azlenne a legjobb ha most kiiktatnánk a motorozást és az összestöbbit megcsinálnánk
na mivan mi, neked semminemjó? csak azteccik ha csinálom rólad a pózer képeket? am meg nem is nyáladdzok XD de már a végén télleg zsibbadt a nyelvem....
koliba jöhetek hozzám is:D lehet h akkor nem meek haza szombaton hnem maradok banzájozni, nekem mind1 h kori v aljasodás, v duma, v ivás; csak guruláshoz nincs itt a motorom
jólvanmár most miértkell kicikizni mert ismerkedek...? amugyis, nem mártirkodok, nagylelküen felajánlottam a társaságom! Mert számomra is kellemes időtöltés lenne szabadidőm egy részét Veled tölteni!
mivanmi? !
a korit a dumát ivást meg aljasodást mind összem lehet kötni de a korit csak a motorozással a motorozást meg nemlehet az aljasodással meg az ivással meg dumálgatni is nehéz motoron ugyhogy azlenne a legjobb ha most kiiktatnánk a motorozást és az összestöbbit megcsinálnánk
gyahh :D Most jutott eszembe, h ha ennyi cucc van rajtam egészestés programban lehetne sztriptizelni . . .
LOOOOOOL
de gyerünk gyerünk akkor pörögjön az agy hogy mi legyen
szesszel meg alkeszkodással tudok támogató lenni meg odafelé fuvarban kocsival. de viszafelé már csak másnap ugye me nemjátszunk iszikvezet-et
Ezazzz Brekiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:):):):):):):):):):):):):))))
)
Biztos örülne... ha addig nem néz falat, akkor meglepetésszerűen beesik egy csapat fagyott motoros xD . . .
vagy menjünk a kocsmájába
Ott megyek
De a kocsikázást felejtsük már el piálás utántól....
Többiek? KirályTomi, Vitka, Apraszaki, Alexa?