áááááhhhhhhhhh én nem bírom ilyen vagányban a piát....
Szombaton a Martini is úgy betett,h tejóéééééggg
Az a baj,h ha iszok akár egy kicsit is, egyből húzza a számat, és onnantól már csak vigyorgok,mint aki mintaki :D:D:D:D:D:D:D
ha tudsz biztositani helyet bográcsoláshoz az is jó buli! részemről oké, megbízok bennetek h jó bulit csináltok és igyekszek ugy szervezkedni h ott tudjak lenni... viszont; hazament a szobatársam, és ugy néz ki h "vacsora" vendégem lesz ...uh most lépek emberek... meek rendelek vmi jó pizzát :D csaocsa
am, mikor volt az első aktivkodás itt topicon a gurulás elött, akkor irtunk be a 100ik oldalba, most 150 wáááá jók agyunk.... szóval ezt jólmegaztmondtam remélem értitek...
az még semmi se nem volt.... ha végig látnád, ahogy azt a sok cuccot egymásra rángatom.. na az már valami.... anyáék már párszor megélték,de még mindig röhögnek rajtam miatta
nekem a szobában a falon lóg egy lánckerék meg egy hajtókar meg minden eddigi motoromból egy alkatrész... majd elviszem a régi dugót és aból fogom inni a pálesz.. hmm nem is rossz ötlet
Szombaton a Martini is úgy betett,h tejóéééééggg
Az a baj,h ha iszok akár egy kicsit is, egyből húzza a számat, és onnantól már csak vigyorgok,mint aki mintaki :D:D:D:D:D:D:D
akkor szoktam teleportal hazammenni .
az meg olyan hogy nem birok hazamenni inkább iszok mégegyet aztán otthon ébredek.
csak már csak utólag érzed meg
fecót kéne még rászedni meg szandra a másik feketemotorosjányt oszt má majdnem jók is vagyunk csak még aztnemtudom mire
én ha fel birok állni iszok még egyet hanem akkor hazamegyek
de ha én abból páleszt innék, asszem négykézláb mászhatnék a földön magamon kívül......... . .