Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem csak másnap szokott lenni.
kajakmondom halványlila ötletem sincs mitkéne csinálni miskolcon. pedig elég nagy falu e
áááááhhhhhhhhh én nem bírom ilyen vagányban a piát....
Szombaton a Martini is úgy betett,h tejóéééééggg
Az a baj,h ha iszok akár egy kicsit is, egyből húzza a számat, és onnantól már csak vigyorgok,mint aki mintaki :D:D:D:D:D:D:D
Jesszus ti mennyit tudtok írni... Mindenbe bennevagyunk, kivéve az alkoholizációban. Sajna nem bírom a piát. Alkoholallergiám van.
érthető
egyszer mindent meg lehet inni. van amit káétszer .. háromszor négyszer is...

akkor szoktam teleportal hazammenni .

az meg olyan hogy nem birok hazamenni inkább iszok mégegyet aztán otthon ébredek.
Nem tudom, nekem élttársam van akit nagyon szeretek és nem hagynám egyedül semmi pézér a hétvégén!
márakinek...............................
1000 ccm felett nem rövidet hanem VBK-t kell inni belőle
hátjah úgy érzed fűt, de attól még ugyanúgy befagy a befagynivaló :D
csak már csak utólag érzed meg
Nekem csak egy ifa dugó van itthon, ha én abból innék
szerintem 2 decinél több nem fér bele... az meg nem téma..
Hülye vagy feldugunk majd egy parázsló fát és akkor nem fogunk meg amúgyis a pia fűt
te bennevagy valami akármi bármiben a hétvégén?

fecót kéne még rászedni meg szandra a másik feketemotorosjányt oszt má majdnem jók is vagyunk csak még aztnemtudom mire
ha tudsz biztositani helyet bográcsoláshoz az is jó buli! részemről oké, megbízok bennetek h jó bulit csináltok és igyekszek ugy szervezkedni h ott tudjak lenni... viszont; hazament a szobatársam, és ugy néz ki h "vacsora" vendégem lesz ...uh most lépek emberek... meek rendelek vmi jó pizzát :D csaocsa
Na az kemény lenne!
az a tuti hiddelnekem.
én ha fel birok állni iszok még egyet hanem akkor hazamegyek
Vagy odaadom neki a korimat és majd húzom
gyahhh nekem is megvan a besült dugóm........
de ha én abból páleszt innék, asszem négykézláb mászhatnék a földön magamon kívül......... . .
befagy a lyukunk. kinek melyik
am, mikor volt az első aktivkodás itt topicon a gurulás elött, akkor irtunk be a 100ik oldalba, most 150 wáááá jók agyunk.... szóval ezt jólmegaztmondtam remélem értitek...
Bográcsolás? na ez a legjobb 5let :D
az még semmi se nem volt.... ha végig látnád, ahogy azt a sok cuccot egymásra rángatom.. na az már valami.... anyáék már párszor megélték,de még mindig röhögnek rajtam miatta
nekem a szobában a falon lóg egy lánckerék meg egy hajtókar meg minden eddigi motoromból egy alkatrész... majd elviszem a régi dugót és aból fogom inni a pálesz.. hmm nem is rossz ötlet