Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az orion az ne vmi honda licences pitbikeokat gyárt? lehet hülyeséget mondtam... am meg orion:: tv, dvd lejátszó...
EZ MI A F.SZ?
De jól néz ki már
ORION 250 SM
ATYAÉG
ez az rh8dg nevű tagé, láttam isélőben máriapócson amikor pályáztunk, ottvót szakikoléga is
Ak-m van, 2011 májusában csinálhatom a korlátlant...
Volt hirdetve DR-Z is kis papírral!
dehogynincs csomó huskyt is láttam már 13wos papírral ..
te minek akarsz a korlátozottat már az a pár hónap nem oszt nem szoroz h leteljen a 2 év az a1 után és csinálhatod korlátlanra
Jó jó :) De akkor mutas olyan DRZ-t ami Ak-s papírral van :) Mert nem sok erős supermotyó van Ak-s papírral :D
44 akkor belőlem 2 szkráccs lazán kijönne
Hosszútávon jobban megéri a jogsi
Neked volt már 1-2 faragott meg épitett géped, gondolom tapasztaltabb vagy a témában mint én; nemtod h hogy lehet 25 kw-ra lepapirozni egy nagyobb gépet?
csocsi, mizu mizu?
Szeva baz!
még függőben van pár business -em most veszik meg az SV kipumat meg zehernek le kell passzolni a térdvédőt nameg még van ezaz, aztán . most gondolkodok a szaki féle józsimurán is...
mejd kiderül, anyira nem sürgős most
Wáááá; alig várom már! Remélem 1év és a " seggem hasadása a nyakamig reped" majd...
Tokaj Sárgarépa 640 nekemis bejövős ez a cucc! Mikor lesz már uj kipuffod?
nekem is van ám ilyen galériám I láv moto
Ez? Ez olyanokat durran majd, hogy a segged hasadása a nyakadig reped majd tovább. Nagyon állatcsászár lehet.
Azért egí jó 620as is szépen durrog jóféle kipuval
Én már erre várok nagyon, ez mieneket durrog
Kawa mellé bevállalnék egyet ha anyagilag megtehetném. Jó kis bulimotor, nyáron amikor csak tehettem elkértem havertól egy-egy körre. Főleg azok a farokállitó durranások motorféknél.
Én csak a magam szórakoztatásáért mentem el motorozni:D pfuuu ha belegondolok... meg is halhattam volna... kb 5-10 centis frisshó, félmeztelenül, olyan részegen hogy pff..... részegségemet azzal tudnám jellemeni h azért voltam félmeztelen mert már majdnem megdugtam egy bányarémet, csak ránknyitottak h menyek ki mert verekedés van...
Kapják be. Engem meg mindenki biztatott, hogy vegyek csak nyugodtan 600-ast, majd hozzáerősödök.