Hát ez van. Múltkor mondta Breki, h egyszer mérjem már meg a menetkész súlyom, az már biztos megvan az 50 kiló
Tudom,h sok, és h ez meg a másik véglet, de ha kevesebb volt rajtam, akkor fáztam, így mondjuk annyira nem volt vészes.
Csak hazafelé fagytam meg. Szikszónál meg is álltam, mert ott már éreztem,h vagy most. vgy m ár majd csak tavasszal,ha olvad a jég...
Atya úúú!
Annyi cuccot!
Lehet hogy ez volt a baj!
Mert ha sok réteg is van egymáson, az sem jó mert hamar áthül és nem szigetel semmit!
Inkább kevesebb cucc de lazábban legyen hogy legyen hely a levegőnek keringeni a tested körül!
Hogy a viharban volt rajtad annyi cucc?
Nem látszott hogy a motoros cuccod ki van tömve!
Nem tom vagy én nem vagyok fázós de én csak egy mackónadrágot meg egy szerelős béléses gatyát meg egy pulcsit veszek fel és egy 1600ft-os kabatot meg egy sí kesztyűt meg a maszk és a sál és majd besül a tököm is :)
háát ha normál tempóval megyek nekem se lesz ilyen kész tőle mindenem... mikor 450km körül mentem egy nap, akkor feleennyire se szenvedett mind az összes porcikám,mint most... de amúúúúgy nem tudom ezmost mennyi km volt
nem voltam beöltözve?!
Többet már nem tudtam vlna felvenni...
4 nadrág volt rajta, 4 pulcsi, 2 póló, meg két-két gubó a térdemen, 3 zokni, plusz még a bankrablóálarc, és erre a ruhám...Kesztyűt meg nem tudok kettőt felvenni mert nem fér alá másik sajnos.
De mikor hazaértem már majdnem bepisiltem,mire kihámoztam magam Aztán anya meglátta, h mennyi cuccom van a konyhában, és beszólt,h már mióta nem pakolom el,mire közöltem vele,h az mind most volt rajtam
Izületeim meg nekem alapból szarok, a doki is csak annyit mondott, h így jártam, gyári hiba, ez van. (Najó persze gondolom neki így volt a legegyszerűbb)
Mókás lennél benne, de kit érdekel, legalább nem fagysz +