Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jolvan Vitkovics a lényeg hogy.....

.. a pálinka kész van , és igen finom, és ugyhallom ÜT :D
ÓÓÓ hogy elmentek a sunyiba , nem fulladtam bele a kádba és más úton sem távoztam az örök vadászmezőkre. A kúra még mindig tart, volt már neo citran, grippostadt vagy mi, flector, meg a forróvizes kád-búvárkodás. Mindezek után kicsit jobb volt, de úgy éreztem nem leszek olyan állapotban holnap reggelre, hogy be tudjak menni a minisztériumba. Szóval eljöttem haza a lakótársammal, azért nem voltam fórum előtt, most értem haza 8ra a vonattal. Itthon fater rögtön kivette a spájzból a frissen kifőtt sárgabarackot és úgy tűnik hatni fog a dolog, csak kicsit erősre sikeredett a cucc, mert kikerekedett a szemem, amikor benyeltem a színéig töltött feles pohárból. Most már úgy ahogy kapok levegőt, de ma még este legurítok egy fél barackot, forró zuhany, aztán bevágom magam a gyapjú ágyneműbe. Reggelre remélem lesz eredménye, mert ezt a fejhangot nem bírom sokáig

Egyébként köszi, hogy aggódtok értem, tényleg jól esik.
A kérdezők kedvéért itt az msn címem: viperguy88@hotmail.com
Ennyire nem hiszem hogy lökött. Bár ki tudja.
Hát... ha nem jött rá azt már nem fogjuk megtudni
Csak nem fulladt bele. Igaz azt nem mondtam h utána vegye ki a fejét a vízből és vegyen levegőt, de gondoltam csak rájön.
na jó enyire nem vettem komolyan !
:))jáááj anyám.....
Lehet belefulladt a kád vízbe
mi mok my vip kukk be
na már az is meg lesz tiltva hogy máshová irjon az mebör..

na mégegy minusz számomra
-
Vitka élsz még?
hehahó olyan csodás kompjuterem van itt a koleszban hogy még a pasziánsz is akadozik rajta
amugy nagymatel@freemail.hu csak nem tudom hogy fogom e tudni fogadni a felkérést vagymit lefagyás nélkül
meg Vitka te is adhatnál,a jössz, h konferenciábanmegbeszéljük!
de most ne a myvpet lesd,mert ott másról van szó. most a sportmotort kell lesni, mert itt van téma a péntekről.
aggyáámáááá MSNcímet
amott irtál valamit a nyájvipen oszt félreolvastam. najolvanakkor mivan nah. hülyevagyok mint egy BETONRÉPA oszt?

(
Huhúúú az már maga a mennyország lenne.
ajjj he csaje :D mondom,h a korrizás az más... mi pénteken bandázunk, a korizás meg szombaton lesz a többiekkel, nagyrészt MMKsokkal....
én akkor megyek ha tudom mi lesz vagyis na jó legyen oszt meek . szerintem csak ez a korizós téma lehet kizáró ok
Na az még tutibb lenne, de csak ha mindenféléből kipróbálhatok legalább egyet!
Na Brekivel beszéltem MSNen, én leghamarabb 21 10 re érek be pénteken Miskóóóciába. Többiek tudnak már valami konkrétat? Vagy esetleg most nemsoká konferencia? Tulajdonképp ki az aki tuti jön?
Vitka kikúráltad már magad?
hát össze kell kapni a spanokat.
És mit szólnál egy olyan sorhoz amiben csak zx6r, zx10r és Z1000-ek állnak végestelen végig? Hmm hmm?
éjfélkor még spanom töltötte a finlandiát 7kor meg a rooftop mester a főszervező 660 SMC jének a duplakipufogója lángolt befelé csutkagázon a sátroablakon!

Hát igen , életem eddigi legjobb napjai között ott van ez a 4.
Nekem 250-es ninjás kellene, amig a szem ellát