szilvester, hajnali 1 óra. havazás , kb 20 cm friss hó. buliból futás haza ( csontrészegen) szupermotora fel , le hidasnémeti ( közben félúton hófúvás) ott csajmotoroztatás, kocsmakörül 2x pofáraesés, közben határőrök megkérdezték nem-e fázok . majd hazafelé gönc előtt a dombon négykézláb feltoltam a motort és ittam tovább..
többet sem teszek ilyet egy csájért
Te jóóóóóóóóóóóóó szentszar....
44?
Áhh És még nekem szólnak be, h minek nekem nagyobb motor, még az NSRhez is kicsi vagyok, nem bírnám....
Erre na. !kilósan 600as... pffff
Na jó de te pehelysulyba vagy! Háth alattam nagyon változóan megy az XT:) Egyszer kedvező domborzati és időjárási viszonyok mellett 127et mentem vele, de mondom ez lejtőn hátszéllel, önerőből 120 volt a top; de azt nem mindig tudja attol függ mien kedve van... de am a 100as tempó teccik neki, ugy h nem hasalok rá; kényelmes nekemis neki is...
Rajtamis öö 2 naci, 1térdzokni 1 simazokni, atléta, polo, vékonypulcsi, 2vastagpulcsi, kabát, maszk, nyári kesztyü és nem fáztam... na jó hazafelé már kicsit kellemetlen volt... ja meg volt térdemen meg könyökömön ien gumis szoritos melegitös vmi...
És ez megvan?:
"Hova lett, amit elnyel az örvény?
Van-e szív? És van-e szerelem még?"
meg ez:
"Valaki köszön, valaki nem
Valaki bármit mond, egy szavát sem hiszem!
Valaki szeret, olyan is akad,
Aki csak mondja, s közben fogja a nyakad"
Hát már most én is kiváncsi vagyok, sztem lehet,h már végre sikerült híznom,mert alig bírtam ma beleugrálni az egyik farmerembe
Lehet, h már elérem az 50es álomhatárt?!
Ha igen, meg kell ünnepelni
többet sem teszek ilyet egy csájért