Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szilvester, hajnali 1 óra. havazás , kb 20 cm friss hó. buliból futás haza ( csontrészegen) szupermotora fel , le hidasnémeti ( közben félúton hófúvás) ott csajmotoroztatás, kocsmakörül 2x pofáraesés, közben határőrök megkérdezték nem-e fázok . majd hazafelé gönc előtt a dombon négykézláb feltoltam a motort és ittam tovább..
többet sem teszek ilyet egy csájért
Hát mimár kijózanodtunk :)
Te jóóóóóóóóóóóóó szentszar....
44?
Áhh És még nekem szólnak be, h minek nekem nagyobb motor, még az NSRhez is kicsi vagyok, nem bírnám....
Erre na. !kilósan 600as... pffff
Na jó de te pehelysulyba vagy! Háth alattam nagyon változóan megy az XT:) Egyszer kedvező domborzati és időjárási viszonyok mellett 127et mentem vele, de mondom ez lejtőn hátszéllel, önerőből 120 volt a top; de azt nem mindig tudja attol függ mien kedve van... de am a 100as tempó teccik neki, ugy h nem hasalok rá; kényelmes nekemis neki is...
Hát ahogy vesszük. Az biztos, hogy a hatos olyan mintha üresen menne. Semmibe veszi a 47 kilómat. Sőt nyáron csak 44 voltam.
Mert ugyvolt hogy a nyálkás szar út miatt elhalasztjuk a tesztynapot... de lesz még rá alkalmad!
Mennyit tudtál eddig kifacsarni az xt-ből? Én nyáron Imi haveroméval 131km/h-t csaltam ki.
Mennyii? Szkráccs Te motorversenyzőnek születtél! Nem lenne sulyproblémád!
Fasza kölyök vagy.
Én 86 vagyok, Szombaton hátitatyoval sisakkal meg mindennel 98 voltam... szegény XT... mintha 2 Szandra ment volna vele...
Január 1, hajnali 2, minusz 5, szakadó hó, Breki félmeztelenül csapatja a simóval Tolcsván nemnagycucc... csak eleget kell inni :P
hmmm bezzeg nem mondtad volna,h próbáljam már fel....
Rajtamis öö 2 naci, 1térdzokni 1 simazokni, atléta, polo, vékonypulcsi, 2vastagpulcsi, kabát, maszk, nyári kesztyü és nem fáztam... na jó hazafelé már kicsit kellemetlen volt... ja meg volt térdemen meg könyökömön ien gumis szoritos melegitös vmi...
És ez megvan?:
"Hova lett, amit elnyel az örvény?
Van-e szív? És van-e szerelem még?"
meg ez:
"Valaki köszön, valaki nem
Valaki bármit mond, egy szavát sem hiszem!
Valaki szeret, olyan is akad,
Aki csak mondja, s közben fogja a nyakad"

Nálam most ez a kettő menődik...
Hmm; mien kényelmes is az XT ülése!:P
Bobafet-nénike nagyon ott van a szeren.
én már azon is behaltam,h bobafett-et vágtad ,ez más,de hasonló müfaj.csak teszteltelek hátha .ha érdekel szólj .
Így elképzelhető amit mondasz.
Én hetente többször is mérem, hátha csoda történik. De nem. Most 47-nél állok már vagy 3 hónapja.
de nem fagynál szét...
hát mert már így is kifáradok,mire felöltözök, hát még ha azt is fel kellene szutymákolni az egész tetejére....
Hát nekem a menetkész súlyom kb 67-68, a gyári súlyom 60-62mozog(attól függ hogy volt-e olaj leengedés :) )
Pontosan, ha rétegződik!
De ebben az esetben 1 réteggé volt összepréselve!
Hát már most én is kiváncsi vagyok, sztem lehet,h már végre sikerült híznom,mert alig bírtam ma beleugrálni az egyik farmerembe
Lehet, h már elérem az 50es álomhatárt?!
Ha igen, meg kell ünnepelni
Kemény fából vagyok :) Így jól égek :) De nem lett semmi bajom egy kuplungkartörésen kivül :)