Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

400as bandikára csorgattam énis a nyálam az e/3 elött... nemtom még énse h mikor jutok haza, ugy néz ki h szombaton... progi nekemis motorozás és motormosás... ja meg rajz&matek&pneumatika&metallográfia;mikroökonomia,és egy kis C programozás na asszem csak ennyit kell bejuttatni az agyba...
Miért nem tudott múlt vasárnap ilyen idő lenni?

ÁÁÁÁÁÁáááááh! Megőrülök! Mire végeztem a munkával, úgy lerohant a nap az égről mintha kergették volna.

Most elütöm az időt ajándékcsomagolással...

Szerintetek örül majd az asszony neki?
jajj de kár ezért a mai napért . semmi felhő, totálban látom ahogy lemegy a nap..
imádom az ilyen időt amikor motoron ülök..

épp most húz egy repülő sárga csíkot a zégen
íí én meg ugy meg vagyok lepődve a fogyasztásomon.. a hétvégén kb 140 km et mentem és fél tank pöfögött ki ami kb 5-6 lityó
ez naggyonjaú
Én holnap motorral megyek melóba
Így könnyű
Vááá de jót mentem!
Én is azon agyalok, hogy holnap motorral jövök melóba
én most azon agyalok hogy felkéne pattanni a vonatra hazamenni és viszajönni motorrral , meg holnap azzal menni suliba
Vágó csatornát váltott
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
Nemakarok dolgozniiii! Mennék inkább egy karikát... A múlt heti motorozástól tiszta szutyok mág a gép, csak nem tudom sosem lemosni. Sötétben fekete motort nemigazán lenne nyerő.
Most esett le. Te gusztustalan disznó.
de ilyen biórt minden reggel tekerek
Jól vagyok lakva, csak nassolnék valami édességet.
én most tekertem egy brióst, az nem kell?
Egyiket áttolhattad volna nekem igy monitoron keresztül.
váhh... 15 perc alatt kivégeztem két tábla lilabocis csokit......
Én ezért inkább nem is hallgatom. Vagyis muszáj vagyok hallgatni, mivel a zenét nem tudom hangosan hallgatni.
Én szeretem hallgatni öket, (egyetemvárosba is cirkál egy 400as bandika) ; igaz h a szívem szakad meg h nem motorozhatok, de legalább hallom...
ÁÁ bassza meg errefelé is zúzzák a motorosok. Már vagy 7 sor4-es hangot hallottam. Odatekertem az erősitőnek, hogy inkább ne is halljam a hangokat. Erre meg az itthoniak pampognak, hogy mit bömböltetem azt a "szart".
Én reggel arra keltem fel,h álmos vagyok
Meg h eltűnt a fókám
basszameg hirtelen arra keltem hogy dél van. mostmeg valami sornégeyk zúgnak az ablakalatt.
simán... csak még kalkuláld bele,h kapsz pár hógolyót is a nyakadba ajándéknak, de csakmert olyan rendes vagyok
Ja! Felgurulunk hólánccal Bánkútra, hátunkon síléc, és mááár csusssszanhatunk is lefele!
van enduróm is .de a 2ütem jobban begyün .