Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

persze ugyanilyen (esőgumi) mintával van michelin is na az már bisztosan odabasz
kérdezz be a supermotoba, akárki használta ez szar gumi, egy párat talán 80%osat már 10 ezerért kapsz...

néhányan estek is vele visontán ha jól emlékszem.
Elérhető méretek

00548 - 160/60-17 Köpeny 69H K73 TL Super M - 19.630 Ft
Leírás
Terhelés: 325 kg/kerék, sebesség: 210 km/h, Tömlő nélküli, márka: HEIDENAU, származási hely: Németország
Ezt a mintát speciálisan a Supermoto gépekhez fejlesztették, az egyiket a normál utcai használatra és a másikat az SM széria versenyeire. A blokk mintázata és az optimálisan elrendezett hosszanti minták magas vízkiszorítást biztosítanak. A hidegebb évszakokra a normálon kívül két további lágyabb keverék érhető el.
essőgumííííí
betömték a h6odik fogam meg még van vagy ketö azátn mehetek jövöhéten fogröngenre ejjááhjjj....
Miért jobb ez mint egy "sima" utcai guma? Gondolom ez akkor elönyösebb ha néha le-le tévedsz kis poros útra is? Neem?
ez esőgumi, de ha heidenau, akkor nagyon foss, de még az is lehetséges hogy télre ilyet fogok feldobni...
Na miva mi? Túlélted?!
Elég frankó lehet .
Imádom ha egy SUPERMOTO-n ilyen gumik vannak!

Ha egyszer megtanulok normálisan motorozni (szupermotyózni) tuti ilyet veszek!
én már csusszantam rajta jelentem nagyon ottvan
Ancsy te pedig maradhatsz/visszajárhatsz társalogni a Miskolciakkal:)
Na megyek megcsinálom a vízpumpát és megyek csapatni egyet a városba :)
Axe,ha tudsz,majd gyere be szavazni a fórumba.köci.
Fehérben szerintem is mutatós
Hát azt láttam hogy noszogatta a motort
El sem képzelem mit mondhatott a sisak alatt, csak ugrált előre hátra
Vitka b+; mi lett veled? Megkeressük azt a tanárt aki visszadobta a szakdogádat azt megfejeljük sisakba! Mien má az h kiütötted mahad vele ö meg asszongya h nemjó! Én megnéztem; jó és kész!
Biztos a hétvégi maszk nélküli krosszbuksis motorozás nyirta ki a fogad...
Szerintem csak nyújtóztatta a lábát, vagy csak unta a "gyors" tempót
Ez volt az, de Feco felnyitotta a szemem!
Hát igen, pedig ezzel nagyon vigyázni kellene!
Az izületek nem viccelnek, ha fájnak akkor már hiba van!
És nem nagyon voltál beöltözve, nyári kesztyű, stb...