Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a tiszai menti kocsmák eléggé szinvonalasak

krigli, hörpitörpi, talléros
Hy everybody! úgynézki már jövöhéten én is újra nyeregbe pattanok majd írok és valakik(k)el jó lenne már egyet gurulni
a multkor ittaludtak haverok , reggel orditott a tanár hogy helóóóó ez nem hajléktalanszállóó....
ejj mondjuk ha megyek kocsival megyek oszt akkor tekeredhetünk akárhová is

deh vaze tényleg kéne valamit csinálni nekem a péntek okés . oszt pókerezni akármikor lehet otthon.

ilyen roki meg ilyen helyekre ahol üvöt a zene az sem nyerő számomra tehátakkor marad valami helyre beülés oszt csacsogás? mert olyan helyet tudok egy csomót miskolcon..
Na itt kezdődik a probléma.
vaaaaaagy megy mindenki a koliba Lacihoz xD
hát én is vagy hazamegyek az utsó (éjféli buszval) ami sztem esélytelen,ha beindul a hülyeség, vagy reggel :) Tehát akkor már reggeli buszig kéne alkotni valamit ....
a klubhelységgel az a baj, h ha oda akarnánk menni, akkor ahhoz ugye Ádámék is kellenek,mivel náluk van, úgyh az sztem kilőve, máshova kellene.Azt nem tudom,hova, nem járok én Miskóóócon sehova....
nekem anyi a jó hogy ha kell a koleszban tudok aludni hétvégén...
Ez a hátránya annak, ha az ember nem Miskolcon lakik vagy tanul Mennék, de nem tudok, pedig korcsolyázni imádok, meg mehetnénk másfelé is.
beülni egy kocsmába dumálni közbe meg jól bebaszni

de ez csak egy ötlet..
van ez a klubház vagymi de én oda addig nem megyek amig mindenki meg nem ismer egész életem pályafutását vércsoportomat lábméretemet anyám lánykori nevét meg mittudom én még mikell ahoz hogy teljesérvényű ember legyek

meg amugy miskolcon mit lehet csinálni mondjuk egy péntek este?
De én a Tuareges Imi vagyok
nemtudom, csak múlt szombaton tökjó volt, jó ez a banda...
Akár gurulni is, ha az idő olyan (ha nem olyan akkor ugyebár síléccel a hátunkon), vagy akár akármi más. Tőlem be is ülhetünk valahova estére marhulni. Vagy mittudomééééén....
Ötletek?
de mégis mire gondoltál? gurulni? mert az napközben van! vagy elmenni valahová este, akár azt is lehetne hogy jövöhéten miskolcon aljasodok le
gyahhhhh a pofám leszakad... az a duma... még 3 csaj, de szegény mártír besűrít valahogy, ha nagyon muszáj.... cöhhh......

Szkráccs én nem leszek akkor már Debben. Laci akkor kilőve, aljasodik.
Korizást meg még nem tudom.... de ... hát lehet.

Többiek?
Monnyuk a szombati csapat nagyrésze? :)
Vagy mindenki nagyoon elfoglaltas?
Vagy mindenkinek megvan már a 3 csajjelölt hétvégére?
Hát mondjuk én ráérek pénteken is és szombaton is.
hogy röpködnek itt a humorok öcsém
Egy esti menet? Persze motorral :)
Péntekre és szombatra van 3 potenciális csaj jelöltem:) + szombaton napközbe vmikor megyek haza, motorkázni meg lesikálni a drágámat! De ha gondolod pénteken szakitok rád időt:) 1 pózerkodás belefér:P ;)
Én hétvégén otthon mulatok , péntek pókerparty+pálinka
szombat névnapos szalagavatós sokhaveros berúgós hasadás
Hátőőőőő.... Nem korizásról volt szó?
péntek vagy szombat estére nem lenne kedvetek valami valamit kitalálni?
hm hm hm?
Progival töltöd át, vagy adattároló vagy kártyaolvasó? Progival már nekemis volt hiba...
Csináltam videókat és képeket ma hogy kint voltam!
De a leghosszabb videóra hibát ír ki a compúter
Nem akarja másolni!
Szétbaszom!
Ennek még énis örülnék