ejj mondjuk ha megyek kocsival megyek oszt akkor tekeredhetünk akárhová is
deh vaze tényleg kéne valamit csinálni nekem a péntek okés . oszt pókerezni akármikor lehet otthon.
ilyen roki meg ilyen helyekre ahol üvöt a zene az sem nyerő számomra tehátakkor marad valami helyre beülés oszt csacsogás? mert olyan helyet tudok egy csomót miskolcon..
hát én is vagy hazamegyek az utsó (éjféli buszval) ami sztem esélytelen,ha beindul a hülyeség, vagy reggel :) Tehát akkor már reggeli buszig kéne alkotni valamit ....
a klubhelységgel az a baj, h ha oda akarnánk menni, akkor ahhoz ugye Ádámék is kellenek,mivel náluk van, úgyh az sztem kilőve, máshova kellene.Azt nem tudom,hova, nem járok én Miskóóócon sehova....
beülni egy kocsmába dumálni közbe meg jól bebaszni
de ez csak egy ötlet..
van ez a klubház vagymi de én oda addig nem megyek amig mindenki meg nem ismer egész életem pályafutását vércsoportomat lábméretemet anyám lánykori nevét meg mittudom én még mikell ahoz hogy teljesérvényű ember legyek
meg amugy miskolcon mit lehet csinálni mondjuk egy péntek este?
nemtudom, csak múlt szombaton tökjó volt, jó ez a banda...
Akár gurulni is, ha az idő olyan (ha nem olyan akkor ugyebár síléccel a hátunkon), vagy akár akármi más. Tőlem be is ülhetünk valahova estére marhulni. Vagy mittudomééééén....
Ötletek?
Péntekre és szombatra van 3 potenciális csaj jelöltem:) + szombaton napközbe vmikor megyek haza, motorkázni meg lesikálni a drágámat! De ha gondolod pénteken szakitok rád időt:) 1 pózerkodás belefér:P ;)
krigli, hörpitörpi, talléros