Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

evés ivás buli pia motor aszfalt röff röv meg sokszor 17col sm röff röff
aztaku*va ez kibeb*szott jó lehetett...
Én is döntöttem már fel paravánt...
gyóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó....
......
olyasmi.

annyi jó buli indult már erről az oldalról hogy hujujj

a supermoto topiccal voltak nagyon ó összeröffenések

supermoto amíg a szem ellát
én kétszer teljes hatalmas egész tesTYtel felkenődtem, utána meg sokszor épphogy nem, vagy kicsit... sőőőőt, volt,h lábtörlővel együtt csúsztam neki az ajtónak.. de ez kész xD
Tegnap viszont beújítottam... újabban már a hagyományos ajtók is gondot okoznak . . .
Na azért kurvák nem vagyunk
De így? Ez még engem is meglepett... eddig mindig kinyíét amikor kellet...
Te milyen függő vagy!
nem :) AZ más. Mi a pénteket beszéltük meg, az beszélgetős, nemszomjazós banzájkodós beülős akármi lesz. Szombaton pedig külön egy korizás este, mert jégdiszkóó lesz, annak akinek van kedve hozzá. Stimm?
akkor végülis korizás lesz vagy mi? mert nekem se koriizém se tudásom nincsen hozzá
ezzel én nem dicsekednék mondjuk.....
Jahh ééés remélem kiszedted már a pipát
igen igen függő vagyok... és jó a helyzetfelismerő készséged! Gyógytorna
Időtöltés alatt a "gyógytornára" gondolsz? Mert akkor te sportmotor függő vagy ám nem kicsit...
jólvanna de ezt am tudhatják ők is, tegnap megjött a vacsoravendégem, utána a pizza(de már késön), és időtöltésünk végén már azon járt az agyam h mi lehet a Miskolc topicon... meg h itt van a fincsi pizza
én meg pont most mondtam, mert hívott Vezér Tomi a hétvége miatt, na és szóval pont most mondtam neki,h jégdiscoban lehet kérni zenét,majd kérjük egész éccaka a SexyBitch-t
Akkor te már 1 kézzel kiszoritod a lekvárt a palacsintából mi?
mentem fizikára, most értem haza.......
amuugy, micsoda véletlen XD má megint szekszi biccs megy
hát erről,h "fórum nélkül nem bírtam" eszembe jutott egy nemrégi MSN beszélgetés valakivel..............
Szandra te hova tüntél délután msnröl :O? megjött balu, irt 2 szót azt mire oda néztem már ki is voltál jelentkezve... ugye nem tanultál? remélem h nem...mert én se
fórum nélkül én sem birnám se itt se ott se amott.
akkor már tényleg igazi kos lennél
Ezaazzz gratulálok, most már legalább nem én vagyok az egyetlen, aki felkenődik a fotocellás ajtóra
énmeg 1 órája konditerembe voltam elötte meg nem csináltam semmisse
fórum nélkül ott sem birtam link