én kétszer teljes hatalmas egész tesTYtel felkenődtem, utána meg sokszor épphogy nem, vagy kicsit... sőőőőt, volt,h lábtörlővel együtt csúsztam neki az ajtónak.. de ez kész xD
Tegnap viszont beújítottam... újabban már a hagyományos ajtók is gondot okoznak . . .
nem :) AZ más. Mi a pénteket beszéltük meg, az beszélgetős, nemszomjazós banzájkodós beülős akármi lesz. Szombaton pedig külön egy korizás este, mert jégdiszkóó lesz, annak akinek van kedve hozzá. Stimm?
jólvanna de ezt am tudhatják ők is, tegnap megjött a vacsoravendégem, utána a pizza(de már késön), és időtöltésünk végén már azon járt az agyam h mi lehet a Miskolc topicon... meg h itt van a fincsi pizza
én meg pont most mondtam, mert hívott Vezér Tomi a hétvége miatt, na és szóval pont most mondtam neki,h jégdiscoban lehet kérni zenét,majd kérjük egész éccaka a SexyBitch-t
Szandra te hova tüntél délután msnröl :O? megjött balu, irt 2 szót azt mire oda néztem már ki is voltál jelentkezve... ugye nem tanultál? remélem h nem...mert én se
......
annyi jó buli indult már erről az oldalról hogy hujujj
a supermoto topiccal voltak nagyon ó összeröffenések
supermoto amíg a szem ellát
Tegnap viszont beújítottam... újabban már a hagyományos ajtók is gondot okoznak . . .
Jahh ééés remélem kiszedted már a pipát
Ezaazzz gratulálok, most már legalább nem én vagyok az egyetlen, aki felkenődik a fotocellás ajtóra